Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Bubble Shooter Butterfly

Bubble Shooter Butterfly is een online bubbelspelletje waarin het doel is om de vlinders vrij te laten en het speelveld leeg te spelen.

Hoe speel je Bubble Shooter Butterfly?

Help de vlinders door ze vrij te laten! Speel de muur van bubbels weg door je eigen bubbels er tegenaan te schieten. Groepjes van drie of meer bubbels in dezelfde kleur spatten weg. In deze variant op de welbekende bubble game heeft elk level een eigen einddoel. Soms moet je gewoonweg alle bubbels wegspelen, maar andere levels eindigen pas als alle vlinders vrijgelaten zijn.

Geniet deze prachtig ontworpen en met zorg gekleurde spelwereld en ontdek een uitgebreide levelkaart die wisselt tussen dag en nacht.

Spelbesturing

  • PC - Gebruik de muis om te richten en klik de linkermuisknop om te schieten
  • Mobiel - Gebruik het touchscreen om te richten en schieten

Meer gratis spelletjes zoals Bubble Shooter Butterfly

Als je nog meer bubbelspellen zoals deze game wilt ontdekken, kun je een uitgebreide selectie vinden op onze bubble shooter spelletjes pagina. Op basis van dit spel denken we dat vooral spellen als Bubble Shooter Candy 3 en SmileyWorld: Bubble Shooter interessant zijn voor jou.

Wie heeft Bubble Shooter Butterfly ontwikkeld?

Dit gratis online bubbelspelletje is ontwikkeld door Azerion Casual Games.

Wanneer is Bubble Shooter Butterfly uitgekomen?

Dit spelletje met vlinders is uitgebracht in januari 2024.