Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bubble Shooter Challenge 2

Bubble Shooter Challenge 2 is een snel bubbelspel voor echte pro’s. De bubbels komen meteen op je af zodra je begint met spelen!

Hoe speel je Bubble Shooter Challenge 2?

Het doel in Bubble Shooter Challenge 2 is om zo veel mogelijk bubbels te poppen als je kunt. Probeer ze zo lang mogelijk van de lijn onderaan te houden, want dan is het spel voorbij. Je kunt bubbels laten knappen door groepjes van drie of meer te creëren.

Richt strategisch de gekleurde bubbels vanuit het bubbelkanon onder de witte lijn. Bubbels die hun connectie met de rest van de groep verliezen verdwijnen ook, zelfs als ze een andere kleur zijn. Op die manier kun je dus ook bubbels elimineren!

Je kunt tijdens de game krachtige bonussen verdienen om je te helpen de vloed van bubbels onder controle te houden. Zo schiet de vuurbal bijvoorbeeld door alle bubbels heen die hij aanraakt.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te richten
  • Klik de linkermuisknop om te schieten

Games die lijken op Bubble Shooter Challenge 2

Als je deze game van SoftGames leuk vindt, dan kun je onze grote collectie met games van dezelfde ontwikkelaar bekijken.

Voor nog meer bubbelspelletjes, zowel traditioneel als met een twist, hebben we een speciale pagina met bubble shooter spellen.

Wie heeft Bubble Shooter Challenge 2 gemaakt?

Bubble Shooter Challenge 2 is ontwikkeld door SoftGames.

Wanneer is Bubble Shooter Challenge 2 uitgebracht?

Dit spel is op 15 juni 2023 uitgekomen.