Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Kingdom Wars

Kingdom Wars is een bordspel dat een beetje lijkt op Monopoly, maar zich afspeelt in feodale tijden. Reis over het bord met ridders, boogschutters en barbaren. Koop stukken land en probeer je tegenstanders failliet te laten gaan.

Hoe speel je Kingdom Wars?

Je speelt dit spel met maximaal 4 spelers. Werp de dobbelstenen en reis langs alle straatjes over het bord. De vakjes waar je personage op terechtkomt kun je kopen, mits je genoeg geld hebt. Als je de hele straat bezit, kun je er ook huizen op bouwen om de waarde te verhogen.

Als een andere speler op jouw terrein komt te staan, moeten ze je huur betalen. Als ze niet genoeg geld hebben, moeten ze hun eigen stukken land verkopen om hun schuld af te betalen. Hebben ze niets meer over, dan zijn ze af. Kun jij de rijkste en machtigste speler op het bord worden door alle anderen hun geld af te troggelen?

Reis langs het START-vakje om extra goud te verdienen. Als je op het vraagteken komt te staan moet je een kanskaart trekken. Soms verdien je hier goud aan, maar soms verlies je ook wat.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik op de cirkels op het bord om huizen te bouwen, te upgraden of verkopen.

Speel meer online spelletjes die lijken op Kingdom Wars

Voor meer avonturen die zich afspelen in feodale tijden, kun je terecht op onze verzamelpagina voor middeleeuwse spelletjes.

Wil je meer bordspelletjes spelen, neem dan snel een kijkje bij onze verzameling familiespellen en ons overzicht aan spelletjes met dobbelstenen.

Wie is de maker van Kingdom Wars?

Kingdom Wars is gemaakt door ISS Game Studio.

Wanneer werd Kingdom Wars voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 17 oktober 2023.