Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Bubble Shooter Free

Hoe speel je Bubble Shooter Free?

Houd de muur van bubbels op afstand door steeds groepjes bubbels te elimineren. Schiet naar groepen bubbels van dezelfde kleur om ze uit het veld te verwijderen. Wanneer drie of meer identieke bellen elkaar aanraken, verdwijnen ze. De bubbels die achterblijven zonder verbinding naar de rest, speel je daarmee ook weg.

Spelbesturing

Gebruik de muis of het touchscreen om de richting van de bubbels te bepalen. Je kunt de koers van de bubbels nauwkeurig kiezen door de gestreepte lijn als indicatie te gebruiken. Deze geeft precies aan waar de bal terecht zal komen! Je kunt ook bubbels tegen de zijkant schieten om ze af te laten ketsen.

Meer spelletjes zoals Bubble Shooter Free

Bubble Shooter Free valt binnen de populaire bubbel spelletjes categorie. Als je een soortgelijk spelletje van dezelfde maker wilt proberen, dan is Bubble Shooter Challenge een goede keuze! Dit spel heeft een timer, dus je moet niet alleen nauwkeurig, maar ook snel te werk gaan. Zoek je iets dat wel bubbels heeft maar heel anders voelt? Dan is Zumba Mania leuk om te proberen. Daarin schiet je knikkers naar een bewegende baan.

Wie heeft Bubble Shooter Free ontwikkeld?

Dit online bubbelspel is gemaakt door Agame.

Wanneer is Bubble Shooter Free uitgekomen?

Dit gratis bubble spelletje is in november 2023 uitgebracht.