Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hotel Manager

Hotel Manager is een bordspel dat doet denken aan Monopoly. Het doel is om panden te kopen, hotels te bouwen en de andere spelers failliet te laten gaan. Je kunt dit spel met 2 tot 6 spelers spelen. Daag andere online spelers uit in de multiplayer-modus of speel tegen de computer.

Hoe speel je Hotel Manager?

Alle spelers beginnen in een van de twee START-gebieden. Werp de dobbelstenen als je aan de beurt bent en loop over het bord. Als je op een pand belandt dat te koop staat, kun je ervoor kiezen om het te kopen.

Als iemand anders op een vakje landt dat van jou is, moeten ze hotelkosten betalen. Als jij op een hotel van een ander terechtkomt, moet je ze de kosten van een overnachting betalen. Als je op een van je eigen eigendommen komt te staan, kun je ervoor kiezen om een van je hotels te upgraden. (Dat hoeft trouwens niet het hotel te zijn waar je op dat moment staat.)

Als spelers de kosten niet meer kunnen betalen, dan gaan ze failliet en verliezen ze het spel. Hun eigendommen worden weer beschikbaar voor anderen om te kopen. Kun jij het slim spelen en de laatste vastgoedmagnaat worden die overeind blijft in deze competitieve markt?

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik op de dobbelstenen om ze te werpen
  • De stukken bewegen automatisch

Speel meer gratis online games zoals Hotel Manager

Als je dit spelletje leuk vond, neem dan ook eventjes een kijkje bij ons complete overzicht bord- en kaartspellen voor meer games die hierop lijken. Probeer bijvoorbeeld het sociale casino spel Monopoly Poker. Of probeer een andere klassieker onder de bordspellen, zoals een van onze online Mens Erger Je Niet spelletjes of iets uit onze verzameling schaakspellen

Wie is de maker van Hotel Manager?

Hotel Manager is gemaakt door Code This Lab. 

Wanneer werd Hotel Manager voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 1 februari 2024.