Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bubble Shooter Valentine

Met Bubble Shooter Valentine steken we het bubbleshooter-genre in een romantisch jasje. Maak groepjes van drie of meer van dezelfde hartvormige bubbels. Kun jij ze allemaal wegspelen?

Hoe speel je Bubble Shooter Valentine?

Zoals bij de meeste bubbleshooter-spelletjes is het de bedoeling dat je de gekleurde bubbels laat knappen voordat ze de bodem van het scherm bereiken. Help Cupido zijn pijlen te richten en schiet de hartjes tegen de grote cluster die vanaf het plafond naar beneden komt zakken.

Als drie of meer bellen van dezelfde kleur elkaar raken, knappen ze. Zo niet, dan blijft de bel plakken en krijg je één strafpunt - een van de grijze bubbels in de linkerhoek knapt. Als alle grijze bellen op zijn, verschijnt er een nieuwe rij bovenaan het scherm die alle andere bubbels verder naar beneden duwt.

Alle bubbels die hun verbinding met de andere bubbels verliezen, zullen ook knappen. Zo kun je met één goed geplaatst schot in één keer grote ketens wegspelen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Beweeg de muis om te richten
  • Klik om te schieten

Speel meer gratis online games zoals Bubble Shooter Valentine

Als je dit spelletje leuk vindt, volg dan deze link om onze volledige verzameling bubble shooter spelletjes te bekijken.

We hebben ook een aantal leuke gratis Valentijnsdag spelletjes voor je.

Wie is de maker van Bubble Shooter Valentine?

Bubble Shooter Valentine is gemaakt door Azerion Casual Games.

Wanneer werd Bubble Shooter Valentine voor het eerst uitgebracht?

Dit spel uitgebracht in februari 2024.