Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Build Your Aquarium

Build Your Aquarium is een winkel spelletje waarin je de manager bent van een aquarium. Bezoekers komen hier het zeeleven bewonderen, en ze kunnen ook vissen kopen in je aquariumwinkel. Vang vissen om je voorraad op peil te houden.

Hoe speel je Build Your Aquarium?

Loop naar de gemarkeerde vakken en investeer het geld dat nodig is om een aquarium te bouwen. Er staat een teller in elke gemarkeerde zone, dus je hoeft niet het hele bedrag al bij elkaar te hebben. Je kunt extra geld verdienen door vissen te verkopen, maar dan moet je ze wel eerst vangen...!

Ga naar buiten en duik het water in. Achtervolg de vissen en houd ze binnen je gezichtsveld (de rode halve cirkel) totdat de groene balk boven het visje op raakt. Ren terug naar de aquaria om de vissen die je hebt gevangen erin te doen.

Daarna kun je naar de kassa om je klanten te helpen. Gebruik het geld dat je verdient om extra aquariums te bouwen, of upgrade je snelheid en het aantal vissen dat je kunt dragen.

Maak je aquarium groter en speel steeds meer zeedieren vrij, zoals zeepaardjes en schildpadden. Deze dieren zijn meer waard dan de schattige anemoonvisjes waarmee je het spel begint, maar ze zijn ook moeilijker te vangen!

Spelbesturing

Gebruik de muis om je personage te besturen, de upgrade-menu's te openen en op de knoppen te klikken.

Speel meer gratis spelletjes zoals Build Your Aquarium

Je kan een aantal vergelijkbare spellen vinden in onze verzameling online visspelletjes, zoals het simulatiespel Let's Fish.

Probeer voor meer ren en verzamel spelletjes met vergelijkbare gameplay het spelletje Sweet Shop 3D, of een van de andere games die je kunt vinden op onze management spelletjes pagina.

Wie is de maker van Build Your Aquarium?

Build Your Aquarium is gemaakt door YAD.

Wanneer werd Build Your Aquarium voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 25 januari 2024.