Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Butterfly Shimai

Butterfly Shimai is een mahjongspelletje waarin je de gelijke vlindervleugeltjes bij elkaar moet zoeken. Verbind ze met elkaar zodat deze kleurrijke beestjes van het bord kunnen fladderen. Dit spel is het vervolg op de online klassieker Butterfly Kyodai. Butterfly Shimai heeft een prachtig nieuw kleurenpalet en mooie special effects.

Hoe speel je Butterfly Shimai?

Kun jij de gelijke paren vinden in dit puzzelspelletje? Je kunt combinaties maken door er twee van dezelfde soort aan te tikken. Je kan vleugels alleen samenvoegen als er een lijn tussen de vleugels getrokken kan worden. Deze verbindingslijn mag maximaal twee bochten maken en mag niet door andere vleugeltjes heen lopen.

Look around the edges of the board to see if there are wings you can select and combine. You can also look for identical pairs placed next to each other on the board. By matching up the wings and letting the butterflies fly away, you’ll clear space on the board to create new mahjong combinations.

Kijk of er langs de randen van het bord vleugeltjes zijn die je kan verbinden. Je kunt ook op zoek gaan naar identieke paren die naast elkaar op het bord liggen. Door de vleugels samen te voegen en de vlinders weg te laten vliegen, maak je ruimte vrij op het bord om nieuwe combinaties te maken.

Wat betekent de titel van het spel Butterfly Shimai?

Het originele mahjong connect spelletje heette Butterfly Kyodai. Butterfly is natuurlijk ‘vlinder’ in het Engels. Het woord kyodai betekent in het Japans ‘gebroeders’ of ‘broertjes’. Shimai betekent ‘zusters’ of ‘zusjes’, dus de titel van dit spelletje kan worden vertaald als ‘Vlinderzusjes’.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik op een vlindervleugeltje om het te selecteren
  • Tik op een identieke vleugel om te zien of je ze kunt combineren

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spel leuk vindt, probeer dan ook eens voor de nostalgie het originele spelletje Butterfly Kyodai Deluxe /spel/butterfly-kyodai-deluxe.
Wil je een ander mahjong spelletje proberen, bekijk dan eens het populaire spelletje Mahjong 3D Candy /spel/mahjong-3d-candy.

Wie is de maker van Butterfly Shimai?

Butterfly Shimai is gemaakt door Famobi.