Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Chummy Chum Chums: Match

Werk samen met de snoezigste hondjes in Chummy Chum Chums: Match!

Bagel, Butters en Bubba zijn drie slimme viervoeters die bij een groep pups horen die bekend staan als 'chums' en razend populair zijn op Facebook, iOS en Giphy. Hun snoezige stickers worden online door duizenden mensen over de hele wereld gedeeld! Nu kun jij je bij deze rakkers aansluiten als ze op een spannend avontuur gaan om hun huizen opnieuw in te richten en geweldige accessoires te verzamelen in dit leuke drie-op-een-rij spelletje.

Zoek de stenen op het bord bij elkaar terwijl je zo min mogelijk zetten uitvoert en munten verzamelt om coole spullen mee te kopen! Als je vast komt te zitten, gebruik dan wat dynamiet of een raket. Die werken heel wat stenen uit de weg!

Hoe speel je Chummy Chum Chums: Match?

Chummy Chum Chums: Match is een snoezig en uitdagend puzzelspelletje. Zoek in alle levels de stenen bij elkaar en plaats ze in groepjes van twee of meer om ze van het bord te verwijderen. Je moet ook bepaalde doelen in elk level behalen om door te kunnen naar het volgende.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om stenen, items en meer te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om stenen te verplaatsen, items te kiezen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige dieren- en puzzelspelletjes om uit te proberen!

  1. Dream Pet Link
  2. Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  3. Candy Riddles: Free Match 3 Puzzle

Wie is de maker van Chummy Chum Chums: Match?

Chummy Chum Chums: Match is gemaakt door GameBake Ltd.