Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Commando Boat

Hoever weet jij het te schoppen in Rail Slide? Dit schip is ronduit meedogenloos!

Neem de controle over een schip dat best krachtig is, maar niet echt tegen een stootje kan in dit actiespelletje. Gebruik de geweldige wapens om je vijanden te verslaan terwijl je over schansen sjeest, langs de checkpoints raast en upgrades verzamelt. Pas wel op, want als je ergens tegenaan botst, ontploft het schip! Gelukkig zijn er genoeg munten om te verzamelen en in te ruilen voor betere en sterkere schepen!

Hoe speel je Commando Boat?

Spring achter het roer van een geweldig oorlogsschip dat een tikje fragiel is in dit intense racespelletje. Gebruik de beperkte munitie en andere hulpmiddelen om obstakels uit de weg te ruimen. Tot hoever kom jij?

Spelbediening

  • DRUK OP PIJL-LINKS om naar links te gaan. 
  • DRUK OP PIJL-RECHTS om naar rechts te gaan. 
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om een wapen te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Ontdek gauw deze spannende online spelletjes! 

  1. Subway Surf
  2. BattleBoats.io
  3. AquaPark.io
  4. Moto X3m 2

Wie is de maker?

Commando Boat is gemaakt door MarketJS.