Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Downhill Chill

Maak je klaar om de piste op te gaan in Downhill Chill. Kun jij langs je tegenstanders knallen in dit coole ski- en snowboardspelletje?

Je pakt eerst de skilift op Chill Mountain voordat je in extra wedstrijden duikt op de pistes van Mount Grizzly, Snowy Peak en een paar andere winterwonderlanden. Vlieg van schansen en voer flips uit terwijl je in elk uitdagende level van dit sportspelletje de eindstreep probeert te halen. Er zijn ook tal van geweldige snowboards en ski's die je onderweg kunt kopen!

Hoe speel je Downhill Chill?

Downhill Chill is een spannend winterspelletje. Neem deel aan een reeks afdalingen op een paar ski's of een snowboard. Er zijn meer dan 200 levels, dus gas erop! 

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je personage te besturen.
  • GEBRUIK DE MUIS om naar links of rechts te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar coole online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Ski King
  2. Winter Mahjong
  3. Snow Rider 3D
  4. Rowing 2 Sculls

Wie is de maker?

Downhill Chill is gemaakt door Raketspel.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!