Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Drawer Super Racer

Haal je potlood maar tevoorschijn als je wil winnen in Drawer Super Racer. Weet jouw hardloper als eerste de finish te bereiken in dit knotsgekke hardloopspelletje?

Werk samen met een of meer hardlopers in dit uitdagende en hilarische racespelletje. Helaas hebben ze geen benen! Nou ja, nog niet. Teken ze snel voordat hun wedstrijden beginnen. Het kan zijn dat je ze moet verwisselen als ze trappen en andere obstakels tegenkomen die zich langs elke baan bevinden!

Hoe speel je Drawer Super Racer?

Drawer Super Racer is een uniek tekenspelletje waarin je benen moet tekenen voor hardlopers die deelnemen aan een reeks racewedstrijden. Het kan zijn dat je ze moet aanpassen terwijl ze verschillende soorten obstakels tackelen. Er zijn ook munten die je kunt verzamelen om andere personages te ontgrendelen en nieuwe sneakers voor ze te kopen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de benen van elk personage te tekenen of aan te passen.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van dit soort creatieve online spelletjes? Zo ja, dan zijn hier nog een paar om uit te proberen!

  1. Love Dots
  2. Draw Rider
  3. Gartic.io
  4. Draw Tattoo

Wie is de maker?

Drawer Super Racer is gemaakt door Seryas Games.