Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Eating Simulator

Eating Simulator is een klik-spelletje waarin je zoveel mogelijk moet eten. Hoe vaak heb je wel niet te horen gekregen als kind dat je goed moet eten om groot en sterk te worden? Maar wat zou er gebeuren als je voor altijd door zou blijven groeien…? Prop je helemaal vol en ontdek het in dit spel!

Hoe speel je Eating Simulator?

Je doel is om zo groot en breed mogelijk te worden. Je personage blijft maar eten in zijn mond stoppen, en door te klikken kun je hem zelfs nog iets sneller laten eten.

Je kunt zijn snacks ook upgraden om meer calorieën vrij te spelen en sneller te groeien. Wissel je verzamelde calorieën in voor munten om andere upgrades vrij te spelen. Je krimpt dan wel, maar groeit daarna weer sneller dan voorheen. Ga naar het upgrade-menu om je eetsnelheid en groeipotentieel te verhogen.

Als je level 5 hebt bereikt, kun je ook tegen andere personages strijden in een eetwedstrijd. Hier kun je extra calorieën mee winnen.

Kijk hoe je personage blijft groeien tot het parkje en de andere spelers helemaal weg krimpen en uit het zicht verdwijnen. Wie weet kun je net zo groot worden als onze eigen planeet?

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik op of rondom het personage om sneller te eten
  • Tik op de knoppen om de verschillende menu's te openen

Speel meer gratis online spelletjes zoals Eating Simulator

Als je dit spelletje leuk vindt, bekijk dan ook de andere games in onze verzameling simulatie spelletjes en multiplayer sim games. We hebben ook een handjevol andere simulatiegames met idle gameplay, zoals Idle Evolution: From Cell to Human.

Je kunt ook dit overzicht bekijken voor meer idle spelletjes.

Wie is de maker van Eating Simulator?

Eating Simulator is gemaakt door 2Play.

Wanneer werd Eating Simulator voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht in januari van 2024.