Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Idle Evolution From Cell To Human

Idle Evolution: From Cell to Human is een fascinerend idle spelletje waarin je DNA moet verzamelen om allerlei steeds complexere wezens te creëren. Volg het evolutionaire pad van primitieve wormen en zeedieren naar dinosauriërs, zoogdieren en apen.

Hoe speel je Idle Evolution: From Cell to Human?

Verzamel als eerste genoeg DNA om een microscopisch klein choanoflagellaat te creëren. Van eencellig organisme kun je doorbouwen naar meercellige wezens. Oeroude dieren met een ruggengraat komen ook aan bod, zoals de lancetachtige Pikaia, of het levend fossiel de Coelacanth.

Tik op de verschillende onderdelen van elk organisme en houd de knop ingedrukt om de botten, organen, spieren en huid op te bouwen. Alles verschijnt langzaam maar zeker op het scherm terwijl de cellen zich verveelvoudigen. Hoe complexer de levensvorm, hoe meer onderdelen je moet vrijspelen om het organisme compleet te maken. Zie hoe het dierenrijk zich heeft ontwikkeld, van primitieve zeewormen tot dieren die bestaan uit een complex systeem van botten, gespecialiseerde organen en een ingewikkeld zenuwstelsel.

Je kunt elk onderdeel ook upgraden om sneller DNA te verdienen. Als je het spel verlaat en later terugkomt, verdien je ook extra DNA dat in de tussentijd is gegenereerd. Tijdens het spelen verschijnen er allerlei interessante feitjes over evolutie op het scherm, zodat je meer kunt lezen over de wezens die je in elkaar zet.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer games die lijken op Idle Evolution: From Cell to Human

Als je dit spel leuk vindt, neem dan ook een kijkje bij onze verzameling idle spelletjes en onze catalogus met klikspelletjes. Als je het educatieve aspect van dit spel leuk vindt, dan heb je misschien ook wel interesse in ons aanbod gratis trivia spelletjes en onze educatieve spelletjes.

Wie is de maker van Idle Evolution: From Cell to Human?

Idle Evolution: From Cell to Human is gemaakt door AA2G1.

Wanneer werd Idle Evolution: From Cell to Human uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 15 december 2023.