Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Ultimate Douchebag Workout

Kun je deze jongen helpen om van een nul een held te worden in Ultimate Douchebag Workout - Super Duty Master Flex? Daar is heel wat werk voor nodig! 

Hij heeft de laatste tijd last van pestkoppen en de kans dat hij een vriendin krijgt is vrij klein. In plaats van een therapeut te raadplegen, of op zijn minst een dermatoloog, heeft hij besloten om een grote spierbundel te worden! Help hem om zijn gespierde lijf zo snel mogelijk te ontwikkelen in dit sportsimulatiespelletje. Misschien los je daarmee al zijn problemen wel op!

Hoe speel je Douchebag Workout - Super Duty Master Flex?

Jouw missie, mocht je ervoor kiezen die te accepteren: deze magere knul helpen zo gespierd te worden dat hij Dwayne Johnson er in vergelijking uit laat zien als een totaal watje! Doe met hem mee terwijl hij vrijwel non-stop traint en op zoek gaat naar andere manieren om een grote spierbundel te worden.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door de menu's te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om gewichten te heffen, items te gebruiken, enz.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier leuke online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Fitness Workout XL
  2. Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows: Part 1
  3. Murder
  4. Handless Millionaire

Wie is de maker?

Ultimate Douchebag Workout - Super Duty Master Flex is gemaakt door Spelletjes.nl.