Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Billionaires

Billionaires is een quiz-spelletje waarin je de meerkeuzevragen goed moet beantwoorden om het tv-spel uit te spelen en een miljoen te winnen.

Hoe speel je Billionaires?

Weet jij het juiste antwoord op de vragen van de quizmaster? In elke ronde krijg je vier mogelijke antwoorden. Klik telkens het juiste antwoord aan.

Het format van deze show is vergelijkbaar met dat van het Britse televisieprogramma  Who Wants to Be a Millionaire? Hier heb je namelijk ook een aantal hulpmiddelen die je kunt inschakelen als je het antwoord niet weet. Dit zijn de drie knoppen onderaan het scherm, van links naar rechts:

  • Elimineer twee van de vier antwoorden
  • Bel een kennis, die een geleerde professor is
  • Vraag het publiek welk antwoord zij zouden kiezen

Je kunt elke knop maar één keer gebruiken! Als je de vragen van 3000 en 150.000 dollar passeert dan staat je vangnet op dat bedrag. Durf jij toch door te blijven spelen om de 1 miljoen dollar te halen?

Spelbesturing

Gebruik de muis om het juiste antwoord te selecteren of tik op een van de hulp-knoppen.

Speel games die lijken op Billionaires

Bekijk ons volledige overzicht van quiz-spelletjes om je kennis over verschillende onderwerpen te testen. Als je graag je grijze massa traint door middel van quizzen en spelletjes, neem dan zeker ook een kijkje bij onze verzameling denkspelletjes.

Wie is de maker van Billionaires?

Billionaires is gemaakt door Ringier Axel Springer.

Wanneer werd Billionaires voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 21 december 2023.