Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Flip Out

Geef je geheugenvaardigheden een boost in Flip Out. Kun jij dit uitdagende online spelletje onder de knie krijgen?

Handel razendsnel in dit puzzelspelletje. In elk level krijg je een reeks kaarten te zien. Draai ze om, om de foto's aan de andere kant te zien. Kun jij ze met de andere kaarten op het bord met dezelfde foto combineren? Het kan zijn dat je er ook een paar moet combineren met kaarten waarop alleen vergelijkbare of gerelateerde items staan.

Hoe speel je Flip Out?

Probeer niet te flippen terwijl je dit geheugenspelletje speelt. Combineer identieke of vergelijkbare kaarten met elkaar om ze van het bord te verwijderen. Je moet bijvoorbeeld een kaart met een basketbal erop combineren met een kaart met een basketbalring. Scoor indrukwekkende bonuspunten als je de kaarten snel kunt combineren.

Spelbediening

  • KLIK MET LUINKS om de kaarten bij elkaar te zoeken en ze van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Kitten Match
  2. Find the Pair: Cartoon
  3. Bubble Shooter Classic
  4. Pull Mermaid Out

Wie is de maker?

Flip Out is gemaakt door Arkadium.