Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Four Colors Multiplayer

Neem het op tegen je vrienden of de computer in Four Colors: Multiplayer. Kun jij ze verslaan terwijl je dit kaartspelletje voor meerdere spelers uitprobeert?

Het is gebaseerd op Uno, het klassieke spel dat al sinds de jaren 70 spelers over de hele wereld vermaakt. Daag drie andere mensen of virtuele tegenstanders uit. Je moet tijdens elke beurt de beste kaart kiezen om te spelen. Ben jij de eerste die alle kaarten kwijtraakt in deze online versie van het populaire spel?

Hoe speel je Four Colors: Multiplayer?

Kijk of jij de eerste speler bent die alle kaarten op de aflegstapel weet te leggen. Je moet de kaart bovenaan combineren met een kaart uit je hand die dezelfde kleur of hetzelfde nummer heeft.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om te kiezen welke kaart je tijdens elke beurt wilt spelen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog een paar leuke bord- en kaartspelletjes spelen? Check dan deze!

  1. Rummikub
  2. 5 Roll
  3. Microsoft: Solitaire Collection
  4. Gartic.io

Wie is de maker?

Four Colors: Multiplayer is gemaakt door Code This Lab srl.