Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Funny Heroes Emergency

In Funny Heroes Emergency roept iedereen in het ziekenhuis om jouw hulp! Kun jij de superhelden die gewond zijn geraakt helpen in dit medische simulatie spelletje?

Steden verdedigen tegen kwaadaardige superschurken is niet voor iedereen weggelegd. Vaak is het werk wat superhelden doen heel gevaarlijk. Vraag het maar aan de helden die jouw ziekenhuis binnengebracht worden. Ze hebben allemaal behoorlijke klappen opgelopen toen ze eerder vandaag het kwaad aan het bestrijden waren.

Kun jij ze weer gezond naar huis sturen in dit dokter spelletje? Maak de krassen en schrammen schoon, smeer er helende zalf op, pluk de takken uit hun haar en zet hun tanden weer recht. Omdat hun heldenpak ook zwaar beschadigd is geraakt in het gevecht met de superschurken kun je ze ook nog helpen een nieuw uniform uit te kiezen.

Hoe speel je Funny Heroes Emergency?

Funny Heroes Emergency is een simulatie spelletje met superhelden. Je werkt als een arts op de afdeling spoedeisende hulp. Daar worden alle gewonde helden behandeld. Lap de helden vlug weer op zodat ze verder kunnen vechten om de wereld te beschermen tegen boosaardige superschurken.

Spelbesturing

  • KLIK MET LINKS om de verschillende instrumenten en medicijnen te pakken en te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar andere online games waarin je bekende helden en andere personages kunt behandelen!

  1. Ice Queen: Back Treatment
  2. Dotted Girl: Back Treatment
  3. Animal Daycare
  4. Hand Skin Doctor

Wie is de maker van Funny Heroes Emergency?

Funny Heroes Emergency is gemaakt door iclickgames.