Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Galactic Judge

Hele zonnestelsels vol dodelijke asteroïden en nog dodelijkere vijanden? Dagelijkse kost, toch? Spring in de cockpit van je gevechtsvliegtuig en ga aan de slag in Galactic Judge!

Jij bent de rechter, jury en beul van een heel heelal vol slechteriken in dit retro arcadespelletje. Vernietig gevaarlijke asteroïden en schakel losgeslagen bendes van corrupte kosmonauten uit voordat je de strijd aanbindt met machtige bazen. Kun jij de vrede bewaren terwijl je onderweg schilden en wapens verzamelt?

Speluitleg

Een afgelegen sterrenstelsel vertrouwt op jou in dit schietspelletje. Ga de strijd aan om asteroïden en vijandelijke schepen uit te schakelen. Je kunt sterren verzamelen om tussen de missies door aan upgrades uit te geven.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je schip te besturen en de wapens te gebruiken.
  • LAAT DE LINKERMUISKNOP LOS om het spel te pauzeren.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag actiespelletjes speelt, check dan ook deze!

  1. Galaga
  2. Spect

Wie is de maker?

Galactic Judge is gemaakt door kiz10 en TapTap.