Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Giant Sushi Merge Master Game

Giant Sushi Merge Master Game is een puzzelspelletjes waarin je de maki en nigiri sushi moet samenvoegen. Laat de sushi in de container vallen en probeer de gelijke soorten samen te voegen om grotere sushi’s te maken.

Hoe speel je Giant Sushi Merge Master Game?

Verplaats de sushi bovenaan het scherm door erop te tikken en naar links of rechts te slepen. Laat de muisknop los om de sushi in de container te laten vallen. In de rechterbovenhoek van het scherm kun je zien welk type sushi als volgende aankomt.

Als twee sushi's van dezelfde soort elkaar raken, smelten ze samen tot één grotere sushi. Blijf de sushi’s samenvoegen totdat je een gigantische nigiri met garnaal hebt gemaakt. Als je er hier twee van samenvoegt, verdwijnen ze uit beeld, waardoor er weer veel ruimte in de container vrijkomt.

Hoe lang kun jij dit uitdagende spelletje blijven spelen voordat de bak te vol raakt?

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer gratis online games die lijken op Giant Sushi Merge Master Game

Vind je dit spelletje leuk, neem dan een kijkje op onze online puzzel games pagina’s om nog veel meer uitdagende spelletjes te spelen. Probeer bijvoorbeeld het populaire spel Merge Fruit. Als je op zoek bent naar een ander soort puzzel om te spelen, dan zijn onze gratis Match 3 spelletjes misschien ook wel iets voor jou. Of misschien speel je liever iets uit onze verzameling online connect spelletjes?

Wie is de maker van Giant Sushi Merge Master Game?

Giant Sushi Merge Master Game is gemaakt door Artem Lanin.

Wanneer werd Giant Sushi Merge Master Game voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 13 februari 2024.