Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Jump Dunk

Jump Dunk is een sportspelletje waarin je allerlei uitdagende shots moet maken. Je gaat basketballen én trampolinespringen tegelijkertijd. Werp da bal in de emmers, maak te gekke salto’s, en nog veel meer!

Hoe speel je Jump Dunk?

In dit basketbal spelletje, springt je stickman op een trampoline op en neer terwijl je probeert de bal in de emmers te werpen. Kies het juiste moment om de bal te gooien, als je op precies de juiste hoogte zweeft. Lukt het je om de basketbal in de emmer te mikken, dan stuiter je met een reusachtige spring door naar de volgende trampoline.

In de eerste paar levels kun je een beetje uitvogelen hoe het spel werkt. Daarna krijg je gezelschap van andere spelers. Zodra de wedstrijd echt begint, is het de bedoeling dat je de ballen zo snel mogelijk in de emmers gooit. Maak coole sprongen en salto's terwijl je alle uitdagingen afwerkt. Vul als eerste alle emmers voordat je tegenstander erin slaagt hetzelfde te doen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik op de linkermuisknop om een bal te werpen

Soortgelijke spelletjes

Als je van dit basketbal spelletje hebt genoten, probeer dan ook eens deze sportspelletjes uit onze verzameling:

  1. Spiral Jump 3D
  2. Basketball Stars 2019
  3. Basketball.io
  4. Football Legends 2021

Wie is de maker van Jump Dunk?

Jump Dunk is ontwikkeld door 2Play.