Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Lampada Street

De wegen naar Lampada City zijn bomvol. Lukt het jou om de drie ongewone voetgangers veilig naar de overkant te brengen in Lampada Street

Elke voetganger is een lopende gloeilamp, dus aardig breekbaar. Help ze om snelle auto's, afgeleide fietsers, onoplettende joggers en af en toe een straatbord te ontwijken in dit 3D-oversteekspel. Ook kunnen ze middenin een marathon terechtkomen of moeten ze bestuurders zien te ontwijken die denken dat ze meedoen aan een Fast and the Furious-film! 

Speel je graag tijdmanagementspelletjes? Probeer dan ook eens  Boeing Flight Simulator en Traffic Run!

Speluitleg 

Lampada Street is een hardloopspel met prachtige 3D-graphics en een verslavende gameplay. Doe je best om elke gloeilamp veilig naar de overkant te brengen op weg naar Lampada City. 

Spelbediening 

  • DRUK EEN TOETS om te rennen. 
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te springen. 

Over de spelontwikkelaar 

Lampada Street is gemaakt door Vardan Aleksanyan, een gamedesigner die ook Striker Dummies heeft gemaakt.