Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Mind Games For 2-3-4 Player

Mind Games voor 2-3-4 Spelers is een verzameling van 27 minigames. Je kunt ze tegen de computer spelen in de singleplayer modus, of met 2, 3 of 4 spelers in de lokale multiplayer modus. Deel thuis het toetsenbord en speel samen met je vrienden en familie.

Hoe speel je Mind Games voor 2-3-4 Spelers?

Kies een van de spelletjes die je wilt spelen in het hoofdmenu. De denkspelletjes in dit spel zijn onderandere 4-op-een-rij, carrom, dammen, mens erger je niet, snakes & ladders, paren zoeken, galgje, boter-kaas-en-eieren en nog veel meer.

Nadat je een spelletje hebt gekozen, kun je het aantal spelers instellen. De spellen hebben een modus voor 1 en 2 spelers, en sommige spelletjes zijn ook geschikt om met meer spelers te spelen (maximaal 4).

Tik op de pauzeknop om terug te keren naar het hoofdmenu en een nieuw spel te kiezen. Om het aantal spelers voor een geselecteerd spel te wijzigen, keer je ook terug naar het hoofdmenu en selecteer je het spel opnieuw.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Voor elk spel verschijnen er instructies op het scherm wanneer je op het icoontje klikt

Speel meer gratis online spelletjes zoals Mind Games voor 2-3-4 Spelers

Vind je dit spelletje leuk, bekijk dan ook onze verzameling gratis bord- en kaartspellen. Hier vind je een groot assortiment aan vergelijkbare games die je online kunt spelen. Of blader door onze verzameling denk spelletjes. En voor puzzelfanaten is er ook ons assortiment leuke online legpuzzels.

Wie is de maker van Mind Games voor 2-3-4 Spelers?

Mind Games voor 2-3-4 Spelers is gemaakt door RHM Interactive.

Wanneer werd Mind Games voor 2-3-4 Spelers voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 14 februari 2024.