Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

New Daily Sudoku

New Daily Sudoku is een puzzelspelletje waarin je voor elke dag op de kalender 3 nieuwe sudoku’s kunt vrijspelen. Je kunt spelen op de niveaus makkelijk, gemiddeld of moeilijk.

Hoe speel je New Daily Sudoku?

In dit sudoku spelletje moet je de ontbrekende getallen invullen om de puzzel op te lossen. Kies de puzzel van de dag, of tik op de kalender en kies een van de vorige puzzels van het huidige jaar.

Bij de gemakkelijke puzzels zijn veel nummers al ingevuld, waardoor je de ontbrekende nummers sneller kunt bepalen. De moeilijke puzzels hebben relatief weinig vooraf ingevulde cijfertjes, waardoor ze moeilijker op te lossen zijn.

Het doel is om de getallen 1-9 in de lege vakjes te zetten. In elke rij, elke kolom en elk dik bedrukt blok van 3x3 vakjes mogen de getallen slechts eenmaal voorkomen. Dit betekent dat je bepaalde getallen kunt uitsluiten op basis van wat er al is ingevuld. Ga door tot er geen lege vakjes meer over zijn.

New Daily Sudoku spelfuncties

Je kan aantekeningen maken door op het knopje met het potloodje te tikken. Zo kan je notities maken van de getallen die mogelijk nog ingevuld kunnen worden.
Om je aantekeningen weer weg te halen kun je naar het zelfde vakje gaan. Zorg dat het potloodknopje aan staat en toets dan de cijfers in die je wilt verwijderen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Gebruik de cijfertoetsen om de cijfers in te vullen, of tik op de genummerde knoppen op het scherm
  • Druk op het potlood-knopje om aantekeningen te maken
  • Druk op het magische krijtje om alle aantekeningen automatisch in te vullen of te verwijderen

Soortgelijke spelletjes

Wij hebben allerlei mooie spellen van dezelfde maker, SoftGames. Probeer bijvoorbeeld een van de onderstaande puzzelspelletjes, of neem een kijkje op onze SoftGames pagina:

  1. Solitaire Mahjong Classic
  2. Garden Tales 3
  3. Solitaire Story: TriPeaks 2
  4. Dog Puzzle Story 2

Wie is de maker van New Daily Sudoku?

New Daily Sudoku is ontwikkeld door SoftGames.