Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Numbers

Numbers is een puzzelspelletje waarin je zo snel mogelijk op de juiste stenen moet klikken. De game heeft twee spelmodi en verschillende moeilijkheidsgraden om het uitdagender te maken. Kun jij het tempo bijhouden?

Hoe speel je Numbers?

In elke ronde van dit nummer-spelletje zie je bovenaan het scherm een ​​nummertje. Tik snel op de gelijke steen voordat de tijd om is. Elke keer dat je op een steen klikt, verschijnt er weer een nieuw nummer om te zoeken.

Je kunt ervoor kiezen om dit spel in Race-modus of Survival-modus te spelen:

  • In de Race-modus kun je ervoor kiezen om het spel te spelen met minimaal 9 en maximaal 25 stenen. De stenen worden in numerieke volgorde geplaatst of willekeurig over het bord verspreid. Wanneer je op de juiste steen klikt, verdwijnt deze van het scherm. Speel ieder level uit door alle genummerde stenen weg te spelen.

  • In de overlevingsmodus blijven de stenen op hun plek liggen ook als je erop hebt geklikt. Het doel is hier namelijk om zo lang mogelijk te blijven doorgaan. Ook nu kun je ervoor kiezen om het spel met 9, 16 of 25 stenen te spelen.

Spel Bediening

  • Gebruik de MUIS en KLIK MET LINKS om de stenen te selecteren

  • TIK met je vinger op de stenen als je op een mobiele apparaat met touchscreen speelt

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spel leuk vind, probeer dan eens een van deze gratis puzzelspelletjes uit onze collectie:

  1. Tic Tac Toe Paper
  2. Block Champ
  3. Block Hexa Merge 2048
  4. Get Twelve

Wie is de maker van Numbers?

Numbers is gemaakt door Ember Whirl.