Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

PolyPuzzle

PolyPuzzle is een 10x10 spel waarin je de blokken op het bord moet plaatsen om complete rijen en kolommen te leggen. Zorg dat je de blokken netjes naast elkaar plaatst, anders heb je al snel geen ruimte meer over op het bord. Uniek in deze 10x10 puzzel is dat je een beperkt aantal blokken mag draaien.

Hoe speel je PolyPuzzle?

Tik op de blokken die in het bakje liggen en sleep ze naar het bord. Eenmaal op het bord gelegd kunnen de blokken niet meer verplaatst worden. Je kunt de blokken echter wel weer wegspelen door complete rijen of kolommen te vullen.

Elke beurt krijg je drie blokken in je bakje. Je moet ze allemaal op het bord plaatsen om nieuwe blokken te krijgen. Als je een van je blokken niet kunt plaatsen omdat er onvoldoende ruimte is, krijg je dus geen nieuwe blokken meer en verlies je het spel.

Tik op het pictogram met de draaiende pijlen en selecteer een blokje in je bak om het een slag te draaien. Ga voorzichtig met deze icoontjes om want je hebt er maar een klein aantal van.

Besturing van het spel

  • Gebruik de muis op laptop/desktop. Klik en sleep om de blokken te verplaatsen.
  • Gebruik je vinger op het touchscreen van je mobiel of tablet om de blokken te verslepen en laat los om ze te laten vallen.  

Meer spelletjes zoals PolyPuzzle

Bekijk onze gratis online puzzel spelletjes pagina voor ons volledige aanbod van uitdagende breinbrekers, of tik op de volgende link om onze verzameling 10x10 spelletjes te ontdekken.

Wie is de maker van PolyPuzzle?

PolyPuzzle is gemaakt door AlexGames. 

Wanneer werd PolyPuzzle voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 1 juni 2023.