Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rampage Road

En jij dacht dat het dagelijkse woon-werkverkeer een ramp was! Spring achter het stuur van dit levensgevaarlijke voertuig en kijk hoe lang jij het volhoudt in Rampage Road.

Het is volledig gepantserd en uitgerust met een machinegeweer. Schakel de andere bestuurders uit terwijl je kogels, raketten en afgebroken olieplatforms ontwijkt in dit schietspelletje. Houd je ogen open voor handige upgrades als krachtvelden en gezondheidskits. Je bent niet de enige bestuurder op deze extreem gevaarlijke weg!

Speel je graag arcadespelletjes? Probeer dan ook eens Road of Fury: Desert Strike, Burnin’ Rubber enHighway Rider Extreme.

Spelbediening

  • PIJL-LINKS om naar links te gaan.
  • DRUK OP PIJL-RECHTS om naar rechts te gaan.