Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Red Impostor

Er bevindt zich een gevaarlijke moordenaar aan boord van dit ruimteschip, en dat ben jij! Val je slachtoffers aan in Red Impostor.

Hoeveel van jouw mede-crewleden slacht jij genadeloos af in deze aflevering van de Imposter-serie geïnspireerd op het populaire mobiele spelletje Among Us? Jij zult je slachtoffers ongezien moeten besluipen om ze een voor een af te maken! Met jouw moordpartijen verdien je munten die je tussen de levels door in kunt ruilen voor verschillende ruimtepakken.

Hoe speel je Red Impostor?

Red Impostor is een intens 3D-actiespelletje. Kruip in de huid van een psychotisch buitenaards wezen op een ruimteschip en vermoord je collega's. Maar kijk uit: als ze doorhebben wat je van plan bent, schuiven ze je zo door de dichtstbijzijnde luchtsluis!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je buitenaardse wezen te besturen. 
  • GEBRUIK DE MUIS om hem door het ruimteschip te loodsen. 
  • KLIK MET LINKS om een slachtoffer aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier spannende online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Impostor
  2. Fall Race: Season 2
  3. Superhero.io
  4. Drop Guys: Knockout Tournament

Wie is de maker?

Red Impostor is gemaakt door bestgames.com.