Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rescue Hero

De bekende game-app Rescue Hero is nu ook beschikbaar als browserspel! In dit puzzelspelletje kun je de held helpen alle schatten te verzamelen en de prinses te redden. Dit doe je door de pinnen in de juiste volgorde uit het doolhof te trekken.  

Hoe speel je Rescue Hero?

Bekijk elke puzzel aandachtig. Je ziet je held, en vaak ook een stapel gouden munten en diamanten, een prinses en monsters of andere gevaren, bijvoorbeeld lava of brandende kolen.

Het hele doolhof is verdeeld in gebieden die worden gescheiden door stalen pinnen. Je kunt aan deze pinnen trekken om ze uit de puzzel te schuiven. Maar wees voorzichtig! Je wilt natuurlijk wel voorkomen dat het goud in de lava valt. Of dat de lava ineens boven op je held valt.

Zoek uit welke pinnen je kunt verwijderen om een veilig pad voor je held te maken. Omzeil de gevaren of maak ze onschadelijk. Zo kun je bijvoorbeeld water gebruiken om de lava in steen te veranderen. Sommige pinnen kun je misschien juist beter laten zitten. Kijk goed, en ontdek steeds de juiste oplossing.

Spelbesturing

Gebruik de muis om de pinnen eruit te trekken.

Speel meer gratis online spelletjes zoals Rescue Hero

Bekijk voor meer van dit soort spellen onder andere de games Love Pins en Happy Boss Pull Pin. Of bekijk ons volledige overzicht gratis online puzzelspelletjes om nog veel meer leuke hersenkrakers te proberen.

Wie is de maker van Rescue Hero?

Rescue Hero is gemaakt door Games JSC.

Wanneer werd Rescue Hero voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is eerst uitgebracht als iOS- en Android-app, in 2021. Deze HTML5-browserversie werd uitgebracht op 28 februari 2024.