Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rocket Road

Zet je schrap voor een knaller van een race! Hoe ver kom jij op de futuristische snelweg in Rocket Road

Spring in de bestuurdersstoel van de raket in dit vaardigheidsspelletje. De snelweg is omzoomd met gekleurde hekjes die je reis heel uitdagend zullen maken! Kun jij voldoende afstand afleggen of komt je raket terecht op de schroothoop na een onfortuinlijke crash? Tijd om daarachter te komen! 

Speluitleg 

In Rocket Road bestuur je een raket die over een snelweg afgezet met gekleurde bollen en hekjes racet. De hekjes veranderen de kleur van de raket, waarna jij hem in de richting van bollen met dezelfde kleur moet sturen. Als de raket tegen een bol van een andere kleur botst, stopt de raket en eindigt het spel. 

Spelbediening 

  • PIJL-LINKS om naar links te sturen 
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te sturen.  

Gelijksoortige spelletjes 

Zoek je nog meer geweldige3D-spellen? Hier zijn er nog drie! 

Wie is de maker?

Rocket Road is gemaakt door PlayWorks.