Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Run Rich 3D

De weg naar roem en rijkdom is geen gemakkelijke in Run Rich 3D. Kun jij ongelooflijk succesvol worden in dit uitdagende 3D-spelletje?

Je stapt in de schoenen van een jonge vrouw die volledig blut is, maar wel een aantal zeer ambitieuze doelen heeft. Om die te bereiken in dit hilarische platformspelletje, zal ze snel en veel geld moeten bemachtigen! Help haar om in elk level slimme beslissingen te nemen en geld te verdienen. Zo moet ze dieven vermijden, alcohol vermijden en voorkomen dat ze te veel op internet uitgeeft!

Hoe speel je Run Rich 3D?

Sluit je aan bij een jonge vrouw die rijk en beroemd probeert te worden in dit dolkomische hardloopspelletje. Ze moet verschillende afleidingen en ongezonde dingen vermijden terwijl ze een heleboel geld pakt. Kun jij haar helpen een populaire beroemdheid te worden voordat ze de finish in elk level bereikt?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om naar links of rechts te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze ongelooflijk leuke online spelletjes ook eens! 

  1. High Shoes
  2. Blob Giant 3D
  3. Parkour Block 3D 2
  4. Handless Millionaire

Wie is de maker?

Run Rich 3D is gemaakt door YAD.