Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Sky Burger

Het is tijd om een ontzettend grote burger te maken die voorbij de stratosfeer zou kunnen komen! Stap de keuken in in Sky Burger.

Echt alles is mogelijk in dit voedselspelletje. Hoe groot kun je jouw hamburger maken met traditionele ingrediënten, zoals rundvlees en kaas, en wat vreemdere ingrediënten? Ontdek wat er gebeurt als je een stuk pizza of een hele vis op het broodje probeert te doen in dit uitdagende fysicaspelletje! Je moet alleen het goede moment uitzoeken, wil je voorkomen dat alles op het scherm komt.

Hoe speel je Sky Burger?

Sky Burger is een leuk en verslavend spelletje. Probeer zo veel mogelijk ingrediënten op een hamburger te leggen voordat deze omvalt!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om een ingrediënt te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige spelletjes om uit te proberen!

  1. Popcorn Box
  2. Soda Can Knockdown
  3. Virtual Families: Cook Off
  4. Papa Cherry Saga