Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Super Heels

Lopen op stiletto's is niet makkelijk, zeker niet als je een paar hindernisbanen probeert te tackelen zoals die in Super Heels!

Verzamel de materialen die je nodig hebt om duizelingwekkend hoge hakken te maken. Platforms krijgen een compleet nieuwe betekenis in dit platformspelletje! Hoe hoger de hakken, hoe hoger de barrières waar je overheen moet stappen. Zorg alleen dat je een beetje van de opgedane hoogte gebruikt om aan het einde van elk level de trap op te gaan!

Hoe speel je Super Heels?

Laat zien wat je kunt in dit grappige spelletje. Lukt het jou om het einde van elke hindernisbaan te bereiken terwijl je de hoogste hakken probeert te maken? Er zijn bonuspunten te verdienen als je de top van de trappen bereikt.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je personage te besturen.
  • BEWEEG DE MUIS om haar naar links of rechts te sturen.

Soortgelijke spelletjes

Deze andere vier online spelletjes zijn ook harstikke leuk!

  1. Relic Runway
  2. Stack Colors
  3. Crowd City
  4. Vex 3

Wie is de maker?

Super Heels is gemaakt door YAD.com.