Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Tankroyale.io

Het gevaar dreigt achter elke hoek in Tankroyale.io!

Jij neemt het op tegen spelers van over de hele wereld in dit tankspelletje. Spring achter het stuur als jij in verschillende arena's jacht maakt op je vijanden om ze uit te schakelen. Kijk uit voor greppels en andere gevaren als je richting de overwinning rolt. Ben jij je tegenstanders te slim af en lukt het je ook nog om je tank onbeschadigd te houden?

Kijk alleen wel uit! De munitie ketst van de muren en zou zomaar eens terug naar jouw tank kunnen komen. Er zijn ook munten die je kunt gebruiken om coole upgrades en een paar ultieme wapens mee te kopen. De andere spelers zullen niet weten wat hen overkomt als jij ze vanuit de lucht of met een onzichtbare tank aanvalt!

Hoe speel je Tankroyale.io?

Vernietig je tegenstanders in Tankroyale.io. Dit is een spannend multiplayer-actiespelletje. Kijk of jij de top van de wereldwijde klassementen kunt bereiken terwijl je munten verdient voor coole upgrades en de krachtigste ultieme wapens.

Spelbediening

Toetsenbord

  • DRUK OP W, A, S, D OF DE PIJLTOETSE om je tank te besturen.

Muis

  • KLIK MET LINKS om te schieten.
  • KLIK MET RECHTS om een ultiem wapen te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer militaire actiespelletjes proberen? Check dan deze spannende titels! 

  1. Tank Trouble 2
  2. Tank War Simulator
  3. Tanko.io
  4. Sniper Clash 3D

Wie is de maker?

Tankroyale.io is gemaakt door SakiGames.