Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

The Shape

The Shape is een uitdagend puzzelspelletje dat je redeneervermogen flink op de proef zal stellen. Kun jij de juiste vorm vinden om de vergelijking af te maken voordat de strenge tijdslimiet afloopt?

Hoe speel je The Shape?

Zoek het juiste antwoord op elke vraag in deze patroonherkenningsquiz. Je krijgt een formule te zien met vormpjes die je met elkaar moet combineren of juist uit het plaatje weg moet denken. Kun jij meteen zien welke vorm de formule compleet maakt?

Er worden 25 mogelijke antwoorden getoond, en je moet ook nog eens snel de juiste vinden tussen al deze opties. Kijk goed, concentreer je op de juiste vorm en tik snel op het juiste antwoord.

De timer geeft je niet bepaald lang de tijd, en de vergelijkingen worden ook steeds ingewikkelder naarmate je verder komt. Hoe lang kun jij in het spel blijven?

Spelbesturing

  • Gebruik de muis of het touchscreen om te spelen
  • Tik op een van de vormen om het juiste antwoord te selecteren

Speel meer gratis games zoals The Shape online

Als je dit spelletje leuk vindt, dan is onze verzameling logicaspelletjes misschien ook wel wat voor jou. Of probeer een van onze rekenspelletjes.

We hebben ook een aantal uitdagende hersenspelletjes die concentratie en snel denkwerk vereisen. Je vindt ook een aantal soortgelijke games in onze verzameling concentratie spelletjes.

Wie is de maker van The Shape?

The Shape is gemaakt door Agame.

Wanneer werd The Shape uitgebracht?

Deze versie van het spel is uitgebracht op 6 februari 2024.