Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Wonderful High Heels 3D

Laat je vaardigheden zien in Wonderful High Heels 3D. Lukt het jou om het einde van elke hindernisbaan te halen in dit modieuze spelletje?

Laat zien wat je in huis hebt door in elk level van dit stijlvolle 3D-hardloopspelletje de eindstreep proberen te bereiken. Je moet de hoogte van je hakken aanpassen terwijl je over obstakels stapt en over balustrades glijdt. Oh, en dit ga je allemaal doen op de daken van een paar wolkenkrabbers! Er zijn ook diamanten die je kunt verzamelen om in te ruilen voor verschillende outfits en nog coolere schoenen.

Hoe speel je Wonderful High Heels 3D?

Probeer de finishlijn en de winnaarscirkel aan het einde van elke hindernisbaan te bereiken in dit actiespelletje. Je zult je hakken een boost moeten geven als je verschillende barrières en andere uitdagingen tackelt. Als je tegen een barrière botst, wordt de hoogte van je hakken kleiner, dus kijk uit!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om naar links of rechts te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van dit soort online spelletjes? Check dan nu deze geweldige titels!

  1. Sky Roller
  2. Super Slope Game
  3. Rabbids: Volcano Panic
  4. Makeover Run

Wie is de maker?

Wonderful High Heels 3D is gemaakt door wey.game.