Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Wood Block Puzzle 2

Vind een plekje voor alle stukken in Wood Block Puzzle 2. Behaal jij de doelen die op je wachten in elk level van dit uitdagende online spelletje?

Kijk hoeveel van de houten stukken je op het bord kunt plaatsen in dit puzzelspelletje. Wanneer delen ervan een volledige rij vormen, zullen ze net als in Tetris verdwijnen. Kun jij elk level voltooien voordat je geen ruimte meer hebt?

Hoe speel je Wood Block Puzzle 2?

Wood Block Puzzle 2 is een online puzzelspelletje, vergelijkbaar met Tetris. Je moet een plekje op het bord vinden voor elk van de onregelmatig gevormde stukken. Delen ervan worden verwijderd zodra ze een volledige rij vormen. Er is ook een doel dat je in elk level moet zien te behalen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om een stuk op het bord te leggen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke online spelletjes ook eens!

  1. Block Wood Puzzle
  2. Block Champ
  3. 4 in a Row Mania
  4. Dream Pet Link

Wie is de maker?

Wood Block Puzzle 2 is gemaakt door Softgames.