Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Yes Or No Challenge Run

Yes Or No Challenge Run is een quiz-spelletje met een hindernisbaan. Beantwoord de vragen en ontwijk ondertussen ook de gevaarlijke voorwerpen die langs het pad naar de finish liggen.

Hoe speel je Yes Or No Challenge Run?

Beantwoord willekeurige quizvragen over allerlei onderwerpen. Het antwoord is altijd “Ja” of “Nee”. Als je het juiste antwoord kiest, wordt je naar een pad geleid waar voornamelijk goede en/of gezonde voorwerpen op de weg liggen. Maar als het antwoord fout is, kom je op een pad dat is bezaaid met voorwerpen die gevaarlijk zijn voor je gezondheid.

Ontwijk de giftige spinnen, teken, slangen en andere vervelende voorwerpen. Als je ze raakt, dan neemt je gezondheid en status af. Goede voorwerpen zoals broccoli, snoep, notitieboekjes, tablets, enz. zullen je gezondheid en status juist verhogen.

Je kunt het toetsenbord ook delen met je vrienden en de spelmodus voor 2 spelers proberen. Gebruik dan de onderstaande spelbesturing.

Spelbesturing

  • Speler 1 - Gebruik de WASD-toetsen
  • Speler 2 - Gebruik de pijltjestoetsen

Speel meer gratis online spelletjes zoals Yes Or No Challenge Run

Vind je dit spelletje leuk, bekijk dan ook onze andere quiz-spelletjes. Speel bijvoorbeeld de Miljonairsquiz, of train je taalvaardigheid met galgje in het spel Hangman Online.

Wie is de maker van Yes Or No Challenge Run?

Yes Or No Challenge Run is gemaakt door RHM Interactive.

Wanneer werd Yes Or No Challenge Run voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 21 februari 2024.