• Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  1363080 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  176175 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Verwoestende monstertruck
  Spelen
  Verwoestende monstertruck
  150795 keer gespeeld

  Vergeet niet je riem om te doen!

 • Rallyvoetbal
  Spelen
  Rallyvoetbal
  122973 keer gespeeld

  De man van de wedstrijd? Jouw gigantische Hummer!

 • Farming Simulator
  Spelen
  Farming Simulator
  62468 keer gespeeld

  Hallo! Wil jij weten hoe je tarwe en andere gewassen verbouwt? Spring dan op de trekker en ploeg je akker om in dit leerzame simulatiespel. Het leven op de boerderij is zwaar en je moet je tijd goed verdelen. Vergeet niet om de brandstofmeter in de gaten te houden.

 • Truck Trials
  Spelen
  Truck Trials
  32736 keer gespeeld

  Overleef jij al deze intense hindernisbanen? Op de banen liggen autowrakken, versperringen, gaten en andere dingen die je monstertruck kunnen slopen. Kies een supercoole bak uit voordat je deze doldwaze uitdagingen aangaat in dit online racespel.

 • Buggy Simulator
  Spelen
  Buggy Simulator
  28552 keer gespeeld

  Spring op deze coole strandbuggy en race door de kleine stad. De straten zijn praktisch uitgestorven dus je kunt je helemaal uitleven: voer vette stunts uit en geef plankgas in dit stoere racespel.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelen
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  25971 keer gespeeld

  Ben je klaar om de Russische wegen aan flarden te scheuren? Spring dan achter het stuur van deze SUV en geef plankgas. Je kunt controlepunten proberen te bereiken, bestellingen afleveren of gewoon een beetje racen in de vrije modus.

 • Racen met je monstertruck
  Spelen
  Racen met je monstertruck
  23703 keer gespeeld

  Deze gigantische wagens laten zich door niets en door niemand tegenhouden.

 • Off-roadrace V5
  Spelen
  Off-roadrace V5
  19440 keer gespeeld

  Race off-road in het meest doldwaze racespel. Raas door woestijnen, de wildernis en scheur zelfs over de stoep terwijl je ondertussen de beste racers eruit probeert te rijden.

 • Dolle stuntwagens
  Spelen
  Dolle stuntwagens
  16832 keer gespeeld

  Je kan een eindeloze hoeveelheid coole stunts uitvoeren in dit freewheel rijspel. Vlieg van hellingen af en race door 360-graden loopings in oude pick-ups, militaire voertuigen en nog veel meer. Maar als je echt je kunsten wilt laten zien, duik dan achter het stuur van een jaren 70 muscle car of een modernere sportwagen.

 • Buggy Rider
  Spelen
  Buggy Rider
  15745 keer gespeeld

  These dune buggies are breaking away from the beach. Pick out your favorite one before you take on a group of skilled drivers in this racing game. Can you beat them across the finish lines on each one of these tracks? You can collect cash that you can use between races to upgrade your vehicle.

 • Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spelen
  Monster Truck 3D: Arena Stunts
  12303 keer gespeeld

  Stap achter het stuur van een van deze monstertrucks en kijk of je deze intense racecircuits kunt voltooien. Er zijn schansen, ringen en nog veel meer. Kun jij binnen de tijd de finish bereiken in dit uitdagende racespel?

 • Ado Stunt Car 2
  Spelen
  Ado Stunt Car 2
  8908 keer gespeeld

  Er staat weer een te gekke verzameling sportwagens op je te wachten in deze online autorijgame. Kies er maar eentje uit en zet je schrap om allerlei te gekke stunts uit te voeren. In elke map vind je een heleboel hellingen en loopings die je allemaal kan uitproberen.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  8055 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

 • Monstertruck: bospost
  Spelen
  Monstertruck: bospost
  7057 keer gespeeld

  Dit bos is een van de meest moeilijk begaanbare plekken in het land. Denk je dat het je lukt om deze kratten op het juiste adres te bezorgen? Spring achter het stuur van een monstertruck en ontdek of jij het in je hebt om alle bestellingen veilig af te leveren.

 • Monster Truck Flip Jumps
  Spelen
  Monster Truck Flip Jumps
  6112 keer gespeeld

  In dit spannende racespel staan je talloze parcoursen te wachten. Kies een monstertruck, rij naar de start en zet je schrap voor de volgende competitie!

 • Trekkeruitdaging
  Spelen
  Trekkeruitdaging
  5298 keer gespeeld

  Hoe goed ben jij in het besturen van een trekker? Breng de vaten met je rode trekker zo snel mogelijk naar hun bestemming.

 • ATV Quad Racing
  Spelen
  ATV Quad Racing
  5050 keer gespeeld

  Off-road racen is helemaal te gek, vooral als je op een quad rijdt. Zet je dus schrap om in deze online game wat modder in de rondte te slingeren terwijl je het opneemt tegen extreem taaie tegenstanders. Onderweg verzamel je munten om betere motoren te kopen voor nieuwe races.

 • Offroaders 2
  Spelen
  Offroaders 2
  4014 keer gespeeld

  Probeer een waanzinnige tijd neer te zetten in dit modderige monstertruckspel.

 • Fortride: Open Ride
  Spelen
  Fortride: Open Ride
  3949 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je van tientallen te gekke features genieten. Verken een complete wereld vol gave obstakels en portals die je naar andere plekken transporteren. Ook kan je nieuwe airtimerecords proberen te halen als je van hellingen afspringt!

 • Ado Stunt Car
  Spelen
  Ado Stunt Car
  3485 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je de ene na de andere waanzinnige stunt uithalen. Kies een van de onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om van hellingen te vliegen en supervette salto's te maken. Deze auto's kunnen wel tegen een stootje!

 • ATV Offroad Thunder
  Spelen
  ATV Offroad Thunder
  3133 keer gespeeld

  Hoe meer stunts, hoe spectaculairder de actie!

 • Driften met Russische Lada's
  Spelen
  Driften met Russische Lada's
  2897 keer gespeeld

  Deze klassieke Russische auto's zien er misschien traag en gammel uit, maar in deze waanzinnige autorijgame kun je ze volledig aanpassen. Tune je Lada tussen twee ritten in en verbeter hem met nieuwe features. Je kan er zelfs mee racen en driften door een parkeergarage, een hangaar en nog veel meer.

 • Offroad Transporter
  Spelen
  Offroad Transporter
  2736 keer gespeeld

  Als je indruk op deze meiden wilt maken, moet je een snelle auto hebben!

 • Scheuren met je monstertruck
  Spelen
  Scheuren met je monstertruck
  1725 keer gespeeld

  Ben jij snel genoeg om deze monstertruckrace te winnen? Daar kom je maar op één manier achter!

 • 3D Monster Truck: Icy Roads
  Spelen
  3D Monster Truck: Icy Roads
  1619 keer gespeeld

  Enkele van de gekste tracks ter wereld wachten op jou op de hellingen van deze ijzige berg. Spring achter het stuur van een monstertruck en versla ze allemaal in dit supercoole racespel. Race tegen de klok of een vriend in de multiplayer-modus en doe je trucs, knal door de loops, spring van hellingen en nog veel meer!

 • Zombie Derby 2
  Spelen
  Zombie Derby 2
  1578 keer gespeeld

  Hongerige zombies zijn niet het enige dat je aantreft op deze waanzinnig gevaarlijke hindernisbaan. Er zijn ook ladingen landmijnen! Pak het stuur van deze gewapende oogstmachine en probeer de finish te bereiken in dit te gekke racespel.

 • Tropische truckbezorging 3D
  Spelen
  Tropische truckbezorging 3D
  1375 keer gespeeld

  Ben jij er klaar voor om een paar moeilijke bezorgingen te gaan leveren in deze intense rijgame? Zo ja, spring dan achter het stuur van deze truck en kijk of je de militaire voorraden naar de volgende haven kan brengen voordat de tijd op is. Je zal over een reeks wilde tropische eilanden rijden, dus hou je hoofd erbij.

 • Cargochauffeur in het leger
  Spelen
  Cargochauffeur in het leger
  1366 keer gespeeld

  Meer dan 10 moeilijke missies staan op jou te wachten in deze uitdagende autorijgame. Kan jij alle cargo naar de juiste bestemmingen brengen? Duik achter het stuur van elk van deze militaire vrachtwagens en probeer vanalles veilig te vervoeren, van olievaten tot kisten, terwijl je van bergwegen afscheurt en gevaarlijke snelwegen onveilig maakt. Maar pas op voor de drempels!

 • Zombie-race
  Spelen
  Zombie-race
  1225 keer gespeeld

  De ondoden zullen niet weten wat hen overkomt als je over deze gevaarlijke highways scheurt. Neem de controle over in een echte death mobile en elimineer de zombies op alle levels in dit met bloed doordrenkte racespel.

 • Vierwielaandrijving: 3D off-road wagens
  Spelen
  Vierwielaandrijving: 3D off-road wagens
  1153 keer gespeeld

  Voor deze trucks en jeeps is bijna geen enkel obstakel te moeilijk en met de ruigste off-roadwegen maken ze korte metten. Dat wil niet zeggen dat ze soms geen upgrade nodig hebben, vooral als je onder water komt! Zet je schrap voor een wilde rit in deze 3D racegame.

 • Motorcross-wedstrijden: offroad
  Spelen
  Motorcross-wedstrijden: offroad
  909 keer gespeeld

  Kan jij alle eindstrepen bereiken die in deze te gekke racegame al op je staan te wachten? Spring op je motor en zet je schrap voor het eerste parcours. Je moet exploderende mijnen ontwijken terwijl je van hellingen afspringt en op zwaaiende platformen hopt.

 • Army Cargo Driver 2
  Spelen
  Army Cargo Driver 2
  494 keer gespeeld

  Ben jij klaar voor het transporteren van de volgende lading in deze intense autorijgame? Zo ja, spring dan in je legertruck en probeer alle voorraadkisten naar hun bestemming te brengen. Hou beide handen aan het stuur want je traject is niet altijd even makkelijk!

 • Super 4x4 Rally
  Spelen
  Super 4x4 Rally
  312 keer gespeeld

  Bereid je voor op een epische wegrally. Kies je favoriete jeep, SUV of raceauto en stel je dan op bij de startstreep in dit flitsende racespel.

 • Extreme 4x4 Racer
  Spelen
  Extreme 4x4 Racer
  186 keer gespeeld

  Nergens is racen zo spannend als in een oorlogsgebied...