Shoot 'Em Up Spelletjes

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  128422 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  61357 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  41643 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  29454 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Shellshock.io
  Spelen
  Shellshock.io
  28859 keer gespeeld

  Het valt niet altijd mee om een ei te zijn. Vraag maar aan de eieren in dit waanzinnige driedimensionale io-spel. Ze zijn vastbesloten om elkaar in de pan te hakken. Kun jij de andere eieren uitschakelen of eindig je als omelet?

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  8078 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Sluipschutters 2
  Spelen
  Sluipschutters 2
  7207 keer gespeeld

  Heb jij scherpe ogen en een vaste hand? Pak dan je geweer en verdedig je positie!

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  6587 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse
  5710 keer gespeeld

  Vecht jij aan de kant van de goeden of van de slechteriken? Waarom probeer je het niet allebei in dit ouderwetse 3D-actiespel?

 • Kogelkracht
  Spelen
  Kogelkracht
  5421 keer gespeeld

  Kun jij de vijandelijke troepen uitschakelen in deze uitdagende FPS? Pas alleen wel op voor de sluipschutters.

 • Robo Rampage
  Spelen
  Robo Rampage
  5220 keer gespeeld

  Schiet de robots aan flarden met je uitgebreide wapenarsenaal.

 • Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  Spelen
  Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  4087 keer gespeeld

  Deze pixel-krijgers keren terug naar het slagveld. Vecht je met ze mee of peuzel je ze op, samen met de zombies. Kies je kant en duik vol in de actie die je te wachten staat in dit doldwaze 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelen
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  4079 keer gespeeld

  Hoeveel slachtoffers maak jij zodra je onderduikt in dit first person 3D-actiespel? Spring achter muren en versla je tegenstanders in je vernietigende weg door een pixelwereld.

 • Worldz
  Spelen
  Worldz
  3501 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij het in dit spannende 3D-actiespel? Horden zombies struinen de straten af op zoek naar een lekkere vlezige hap! Laat jij dit zomaar gebeuren? Natuurlijk niet! Verzamel wapens en voedsel terwijl je ze ondertussen één voor één uitschakelt.

 • Zombiecraft.io
  Spelen
  Zombiecraft.io
  2863 keer gespeeld

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  1751 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Pixeloorlog 4
  Spelen
  Pixeloorlog 4
  1619 keer gespeeld

  Trek ten strijde in het leuke, uitdagende spelletje Pixeloorlog 4! Sluit je aan bij je kameraden en neem het op tegen spelers van over de hele wereld!

 • Zombie Dungeon-uitdaging
  Spelen
  Zombie Dungeon-uitdaging
  1253 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij deze kerker vol zombies? Bescherm je gebied terwijl ze je massaal aanvallen. Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit meedogenloze en actierijke schietspel.

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 6
  1251 keer gespeeld

  Hordes of zombies are causing all sorts of problems in this 3D multiplayer action game. You know what to do, right? Grab some weapons and take them down! Or, if you’d rather fight soldiers, that’s an option too. Choose the battle that’s right for you!

 • De evacuatie
  Spelen
  De evacuatie
  1051 keer gespeeld

  Zombies hebben het platteland overgenomen! En alsof dat nog niet erg genoeg was, ben je ook nog eens neergestort met je helikopter. Kun jij het evacuatiepunt bereiken en ontsnappen in dit meedogenloze schietspel? Verzamel de wapens en probeer je de zombies van het lijf te houden.

 • Galaga
  Spelen
  Galaga
  848 keer gespeeld

  Maak je klaar om weer de ruimte in te schieten in deze bijgewerkte versie van het klassieke arcadespel. Duizenden buitenaardse insecten vallen jouw stukje van het universum aan. Vernietig ze in duizenden stukjes!

 • Stealth Sniper
  Spelen
  Stealth Sniper
  514 keer gespeeld

  Als sluipschutter is het belangrijkste dat je niet wordt gezien. Train je sluipschuttersvaardigheden door hele legers te doden en vips neer te schieten en red de wereld in dit driedimensionale schietspelletje.

 • Super Sergeant
  Spelen
  Super Sergeant
  472 keer gespeeld

  Je hebt slechts een beetje munitie en heel veel vijanden die op je af stormen. Hoe lang kun jij ze afhouden in dit meedogenloze first person schietspel? Ontdek het zelf.

 • Zombie-race
  Spelen
  Zombie-race
  465 keer gespeeld

  De ondoden zullen niet weten wat hen overkomt als je over deze gevaarlijke highways scheurt. Neem de controle over in een echte death mobile en elimineer de zombies op alle levels in dit met bloed doordrenkte racespel.

 • Pixel Warfare
  Spelen
  Pixel Warfare
  316 keer gespeeld

  Toon je vijanden geen genade in dit ouderwetse schietspel. Ben je klaar voor de strijd, soldaat?

 • Pixel War
  Spelen
  Pixel War
  315 keer gespeeld

  Het is een ware oorlog in dit uitdagende realtime strategiespel. Kun jij de pixels van alle tegenstanders uitschakelen voordat je zelf de klos bent?

 • Thing Thing Arena: Classic
  Spelen
  Thing Thing Arena: Classic
  116 keer gespeeld

  You can fight in gardens, dungeons and more in this multiplayer action game. Feel free to customize your soldier before you head into battle.

 • Zombie Derby 2
  Spelen
  Zombie Derby 2
  99 keer gespeeld

  Hongerige zombies zijn niet het enige dat je aantreft op deze waanzinnig gevaarlijke hindernisbaan. Er zijn ook ladingen landmijnen! Pak het stuur van deze gewapende oogstmachine en probeer de finish te bereiken in dit te gekke racespel.

 • Metal Slug 4
  Spelen
  Metal Slug 4
  61 keer gespeeld

  In deze chinese shooter speel je een soldaat die moet zien te overleven!

 • Raiden X
  Spelen
  Raiden X
  59 keer gespeeld

  Vlieg rond in je ruimteship en vernietig tanks, helicopters en bunkers!

 • PewPewIo.online
  Spelen
  PewPewIo.online
  37 keer gespeeld

  An epic battle in space is raging on! Ready to jump into the fray in this thrilling io game? Take control of a spaceship and collect powerful boosters while you fight against players from all around the world.

 • ZomBoiz-strijd
  Spelen
  ZomBoiz-strijd
  33 keer gespeeld

  Het wemelt van de zombies in deze strijdarena's, maar jij weet wat je te doen staat, toch? Schakel ze een voor een uit in dit online multiplayer-actiespel. De ondoden weten niet wat ze overkomt.

 • Metal Slug Brutal 3
  Spelen
  Metal Slug Brutal 3
  27 keer gespeeld
 • Caged Forest
  Spelen
  Caged Forest
  26 keer gespeeld

  In dit duistere woud wordt een episch gevecht geleverd. Kun jij het overleven of word je aan flarden geschoten? Ontdek het in dit meedogenloze schietspel voor meerdere spelers.

 • Metal Slug: Run
  Spelen
  Metal Slug: Run
  23 keer gespeeld

  Deze genadeloze commando staat op het punt om met de volgende spannende missie te beginnen. Hij gaat een tropisch strand bestormen voordat hij zich een weg baant langs, door en over hopen vijanden. Ze komen met van alles op hem af, van bazooka's tot tanks. Hij heeft echt je hulp nodig terwijl hij vecht om in leven te blijven in dit retro-actie en avonturenspel.

 • Metal Slug 2
  Spelen
  Metal Slug 2
  22 keer gespeeld

  Win verschillende oorlogen, zoals in Japan en Afganistan en overleef deze!

Spelletjes met heel wat slechteriken en kogels!

Zoveel vijanden uit te schakelen en zo weinig tijd! Het is zeker weten een probleem maar eentje die jij zal oplossen, nietwaar?

Er zijn genoeg schurken die wachten om vol gaten geschoten te worden in deze collectie van tientallen online en volledig gratis shoot 'em up spelletjes. Er is maar één ding: er zijn honderden van deze vijanden. Duizenden zelfs! Je zal scherp moeten zijn terwijl je volledige legertroepen, ruimteschepen, helikopters en wie weet wat nog meer uitschakelt! Ze zullen op je afkomen met van alles! Van raketten tot laser. Hun vuurwapens kunnen eindeloos zijn. Zal je dat alles kunnen ontwijken terwijl je vecht om je missie te voltooien?

Ook gekend als “shmup,” shoot ‘em up spelletjes hebben meestal de eigenschap 2D horizontaal scrollen of verticaal scrollen. Je zult heel wat snelle reflexen en nog snellere reacties moeten hebben om in leven te blijven. Je zal zelfs de vijandelijke aanvalspatronen gaan onthouden om zo jezelf, of je voertuig in één stuk te houden.

Het kan misschien niet in je voordeel zijn om het hoofd koel te houden. Je zult het namelijk opnemen tegen krachtige bazen en militaire voertuigen met de grootte van volledige gebouwen. In spelletjes zoals Metal Slug zal je het opnemen tegen onverbiddelijke soldaten en megagrote tanks. Raiden X en Star Fighter geven je een plaats in de cockpit van futuristische straaljagers terwijl je je weg baant doorheen de sterkste legers van het melkwegstelsel. 

Deze spelletjes vereisen een snelle actie en zijn erg intens maar je hebt genoeg wapens en geschut tot je beschikking. Laten we zien of je vijanden een bombardement van raketten aankunnen of enkele atoombommen of één of twee sterke krachtvelden. Als het uit de hand dreigt te lopen, kun je altijd een vriend ter versterking oproepen, in de 2 spelers modus van deze spelletjes. Sommige voorzien zelfs een lokale co-op-modus zodat je genoeg versterking hebt terwijl je vecht om tot het einde van de levels en missies te geraken, dat gewoonweg onmogelijk kan lijken. 

Dus maak je klaar om weg te duiken achter vijandelijke linies of via een ontploffing je een weg te banen doorheen een krijgsvloot van interstellaire vechters, in de diepste uithoeken van de ruimte. Ze zullen nooit weten wat hen te wachten staat in deze gratis online spelletjes!