Vakantie Spelletjes

 • Back to Santaland: wintervakantie
  Spelen
  Back to Santaland: wintervakantie
  30631 keer gespeeld

  Reis naar een betoverd snoepjeskasteel en probeer alle puzzels op te lossen.

 • Oceaantocht met prinsessen
  Spelen
  Oceaantocht met prinsessen
  7239 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen gaan hun eerste cruise beleven in deze aankleedgame voor meiden! Het wordt zeker een onvergetelijk avontuur, maar ze hebben jouw hulp nodig bij het kiezen van een paar perfecte kledingstijlen voor 3 leuke activiteiten. Kan jij ze helpen om gave outfits en kapsels te kiezen voor een elegant diner, een ontspannende middag op de boot en een trektocht naar een tropisch strand?

 • Prinsessen-reisdagboek: Griekenland
  Spelen
  Prinsessen-reisdagboek: Griekenland
  4096 keer gespeeld

  Deze prinses heeft net een reis naar Griekenland gewonnen. En nog leuker: ze mag drie van haar beste vriendinnen meenemen! Ze hebben wel wat hulp nodig om hun spullen in te pakken en een paar leuke kapsels uit te kiezen voordat ze naar het vliegveld gaan. Kan jij de prinsessen helpen om alles klaar voor vertrek te krijgen in deze make-overgame?

 • Kerstdiner: Sara's kookcursus
  Spelen
  Kerstdiner: Sara's kookcursus
  3869 keer gespeeld

  Met dit lekkere diner van Sara kan je kerst niet meer stuk!

 • My Xmas Room
  Spelen
  My Xmas Room
  3794 keer gespeeld

  Kom in de kerststemming met deze speciale editie van je favoriete inrichtspel!

 • Avie: kerststijl
  Spelen
  Avie: kerststijl
  3031 keer gespeeld

  Help deze meid vol stijl de feestdagen door te komen... Te beginnen met een make-over!

 • Ellie in Polynesië
  Spelen
  Ellie in Polynesië
  2899 keer gespeeld

  Ellie gaat samen met een van haar beste vriendinnen op vakantie naar Polynesië. Deze vriendin is opgegroeid op een van de Polynesische eilanden en ze heeft beloofd om Ellie de streek te laten zien. Kun jij haar helpen met haar outfit in dit aankleedspel? Natuurlijk heeft ze ook wat foto's nodig voor haar plakboek.

 • Prinsessen: naar de stad
  Spelen
  Prinsessen: naar de stad
  2353 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn op weg naar de stad waar ze vast en zeker een geweldige middag zullen hebben. Maar wat moeten ze aantrekken? Help ze een paar mooie outfits kiezen voordat ze uit het kasteel vertrekken in dit betoverende aankleedspel voor meiden.

 • Zussen: vakantiegevoel
  Spelen
  Zussen: vakantiegevoel
  2294 keer gespeeld

  Het lijkt alsof er nooit een einde komt aan de winter in dit online aankleed- en vakantiespel voor meiden. Daarom hebben deze twee zussen besloten om aan de sneeuw te ontsnappen door naar een van hun favoriete resorts te vliegen. Maar wat moeten ze dragen en hoe moeten ze hun haar doen? Help ze om de juiste keuze te maken.

 • Prinsessen: vakantiebestemming
  Spelen
  Prinsessen: vakantiebestemming
  2266 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen willen op vakantie, maar ze weten niet waar naartoe! Kun jij ze helpen in dit leuke aankleedspel? Kies een bestemming en vergeet de bijpassende outfits niet!

 • Blondies perfecte vakantie
  Spelen
  Blondies perfecte vakantie
  1797 keer gespeeld

  Blondie is net in Europa aangekomen om te gaan genieten van een perfecte vakantie. Maar wat moet ze aantrekken in dit aankleedspel voor meiden? Help haar de eerste plezierige en avontuurlijke dag te starten met schitterende make-up en een fantastische outfit.

 • Ellie op reis naar Hawaï
  Spelen
  Ellie op reis naar Hawaï
  1794 keer gespeeld

  Ellie gaat op een droomreis naar Hawaï. Kan jij haar helpen bij de voorbereidingen op deze onvergetelijke vakantie in dit make-overspel voor meiden? Ze heeft je meest stijlvolle tips nodig bij het uitzoeken van een te gekke outfit, prachtige make-up en een vlugge behandeling bij de manicure.

 • Tropische vakantie
  Spelen
  Tropische vakantie
  1777 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een exotisch avontuur?

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  1582 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Reisgenoten
  Spelen
  Reisgenoten
  1536 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze twee beste vriendinnen om op hun volgende vakantie gaan. Ze doen niet liever dan samen op reis gaan. Kan jij ze helpen om een paar te gekke outfits en make-up uit te kiezen voordat ze vertrekken in deze online aankleedgame?

 • Professor Holiday
  Spelen
  Professor Holiday
  1512 keer gespeeld

  Pak je koffers voor een fabuleuze vakantie!

 • Prinsessen: thuisvakantie
  Spelen
  Prinsessen: thuisvakantie
  1127 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen blijven deze zomer thuis en gaan niet op vakantie. Kun jij ze helpen aan coole outfits voordat ze genieten van een paar hoogtepunten in hun eigen land in dit online aankleedspel voor meiden?

 • Ellie: winterse vakantie
  Spelen
  Ellie: winterse vakantie
  989 keer gespeeld

  Ellie en haar familie gaan voor het eerst op wintervakantie. Ga je ook mee?

 • Personal Shopper 2
  Spelen
  Personal Shopper 2
  903 keer gespeeld

  Ga samen met Macy winkelend de wereld rond in dit vervolg op Personal Shopper.

 • Prinsessen: zomervakantie
  Spelen
  Prinsessen: zomervakantie
  902 keer gespeeld

  Deze prinsessen nemen een pauze van hun dagelijkse koninklijke bezigheden om van een ontspannende vakantie te genieten. Ze gaan naar een luxe tropisch eiland, maar ze hebben geen flauw idee wat ze moeten aantrekken. Kan jij ze helpen om een paar nieuwe outfits te kiezen die perfect zijn voor het strand, een boottripje en nog veel meer in deze aankleedgame?

 • Curly's Dreamy Summer
  Spelen
  Curly's Dreamy Summer
  899 keer gespeeld

  Curly heeft ontzettend veel zin in de zomer. Kun jij haar helpen met het uitzoeken van kleren voor leuke zomerse activiteiten zoals surfen en naar het strand gaan? Ze kan je advies goed gebruiken in dit zonnige aankleedspel.

 • Prinsessen op een cruise
  Spelen
  Prinsessen op een cruise
  897 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan op een cruise! Ze kijken er al een jaar naar uit, maar ze hebben nog geen flauw idee wat ze aan moeten trekken. Kun jij wat coole kleren voor ze uitzoeken? Vergeet ook niet om hun haar te doen in dit leuke aankleedspel.

 • Annie en Eliza: tropische vakantie
  Spelen
  Annie en Eliza: tropische vakantie
  684 keer gespeeld

  Annie en Eliza zijn op een tropisch eiland aangekomen. Kun jij ervoor zorgen dat hun vakantie op rolletjes verloopt in dit online aankleedspel? Help ze met hun kleding en make-up en zorg dat ze klaar zijn om naar het strand te gaan.

 • Gids met krulhaar
  Spelen
  Gids met krulhaar
  637 keer gespeeld

  Deze krullenbos reist de hele wereld over! Kun jij haar helpen met het kiezen van de perfecte outfit voor Japan, Parijs, Machu Picchu en nog veel meer? Ze kan je advies goed gebruiken in dit aankleed- en reisspel, voordat ze weer op weg gaat naar nieuwe avonturen.

 • Ellie: roadtrip avontuur
  Spelen
  Ellie: roadtrip avontuur
  562 keer gespeeld

  In deze online aankleed- en reisgame gaat Ellie de weg onveilig maken tijdens een enorme reis door Europa en Amerika. Maar tijdens de voorbereidingen is jouw hulp echt onmisbaar. Je kan met haar meedoen en de perfecte outfits voor Parijs, Amsterdam, Londen en nog een paar andere te gekke steden uitkiezen!

 • Ary's autovakantie
  Spelen
  Ary's autovakantie
  547 keer gespeeld

  Ary gaat met de auto op reis door Europa. Kun jij ervoor zorgen dat haar auto er klaar voor is? Vergeet ook niet om de muziek uit te kiezen en wat leuke outfits in te pakken in dit online spel voor meiden.

 • Ellie: winteruitje
  Spelen
  Ellie: winteruitje
  454 keer gespeeld

  Ellie gaat haar vriend Kevin verrassen met een leuk winteruitje. Maar ze moet alles nog voorbereiden! Kan jij haar helpen om te kiezen welke outfits ze moet meenemen, hoe ze haar koffer moet versieren en nog veel meer in dit aankleed- en ontwerpspel voor meisjes?

 • Zeemeermin in Tokio
  Spelen
  Zeemeermin in Tokio
  453 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin heeft er altijd van gedroomd om Japan te bezoeken. Nu ze op magische wijze is veranderd in een mens, kan ze erheen vliegen zonder de oceaan over te zwemmen. Welke koffer moet ze meenemen? Help haar beslissen en zorg ervoor dat de koffer niet te zwaar is voor de vlucht voordat ze een outfit voor haar eerste dag in Tokio.

 • Winter Bistro
  Spelen
  Winter Bistro
  440 keer gespeeld

  Vanwege de feestdagen is het druk in het restaurant. Help je klanten zo snel mogelijk!

 • Wintervakantie
  Spelen
  Wintervakantie
  359 keer gespeeld

  Kun jij dit model een winterse make-over geven? Kies een warme outfit en vergeet ook de accessoires niet.

 • Prinsessenblog: reismode
  Spelen
  Prinsessenblog: reismode
  342 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een blog over haar reisavonturen en haar favoriete mode en ze krijgt steeds meer lezers. Help haar om haar volgende post te schrijven in dit leuke online spel voor meiden. Geef haar wat modetips voor haar nieuwe reisavonturen en kies samen een exotische locatie uit.

 • Ellie: New York
  Spelen
  Ellie: New York
  286 keer gespeeld

  Ellie en twee van haar beste vriendinnen hebben een fotoshoot in een van de meest exclusieve fotostudio's van New York. Help ze om de perfecte outfits uit te kiezen voordat ze poseren in dit aankleedspel voor meiden.

 • Christmas Mahjong
  Spelen
  Christmas Mahjong
  267 keer gespeeld

  Een Mahjong-bord om helemaal in de kerstsfeer te komen...

 • Meisje uit Parijs naar de VS
  Spelen
  Meisje uit Parijs naar de VS
  266 keer gespeeld

  Deze Franse superheldin gaat voor het eerst naar Amerika. Kun jij haar helpen met pakken? Kies de juiste outfits en allerlei andere spullen in dit leuke online spel voor meiden.

 • Kerst-spa
  Spelen
  Kerst-spa
  258 keer gespeeld

  Dit meisje is op zoek naar de perfecte winterstijl. Ga samen met haar naar de spa om verschillende soorten make-up en kapsels uit te zoeken. Zorg jij ervoor dat ze er tiptop uitziet voor het kerstfeest?

 • Ellie in Griekenland
  Spelen
  Ellie in Griekenland
  258 keer gespeeld

  Ellie en haar vriendinnen gaan op vakantie naar een van de coolste landen van Europa. Help je hen bij het kiezen van wat geweldige outfits om mee te nemen in dit online aankleed- en designspel voor meisjes? Of maak een scrapbook met foto's voor hen, zodat ze al hun herinneringen van de reis kunnen bewaren.