Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dynamons 7

Dynamons 7 is een nieuwe aflevering van de serie pocket monster spelletjes Dynamons. Je volgende avontuur gaat nu van start! Verken twee nieuwe gebieden vol beestjes om te vangen - Tall Pines en een geheime bonusgrot.

Je kunt een aantal zeldzame en supersterke Dynamons vangen, zoals Crocynos, Huango, Aragonyx en Cybeenyx. Kun jij het perfecte team samenstellen en de andere Dynamon Captains verslaan? 

Hoe speel je Dynamons 7?

Eerst nodigt Dynamon-expert Jovani je uit om een starter-Dynamon te kiezen. In deze aflevering heb je de keuze tussen Flarion (vuur), Lampion (water) en Fenecorn (plant).

Dynamons vangen

Eerst speel je een korte tutorial die je laat zien hoe de gevechten (battles) werken in dit spel. Daarna kun je het bos van Tall Pines verkennen. Ga op zoek naar gebieden waar wilde Dynamons zijn gespot en probeer ze te vangen. Kies de actiekaarten om te bepalen welke aanvallen en speciale moves je Dynamon tijdens het gevecht gebruikt. 

Als de wilde Dynamon verzwakt is, gebruik je een Discatch-apparaat (het lijkt een beetje op een floppy disk) om het monstertje te vangen. Elke Dynamon die je hebt verzameld kun je aan je team toevoegen. 

Trainer Battles

Onderweg kom je ook andere trainers en Dynamon Captains tegen. Ze dagen je uit tot 1-op-1 gevechten. Kies je team verstandig en gebruik speciale aanvallen en power-ups om je tegenstanders te verslaan. Je kunt waardevolle voorwerpen winnen en nieuwe delen van de kaart vrijspelen. 

Voorwerpen in je rugzak bewaren

Alle voorwerpen die je tijdens de gevechten wint, worden automatisch opgeslagen in je rugzak. Tik op de rugzak om je inventaris te bekijken, een voorwerp te selecteren en het te gebruiken.

Hoe kun je Dynamons laten evolueren?

Sommige Dynamons kunnen evolueren als ze een bepaald niveau bereiken. Train je Dynamons in de strijd of geef ze speciale voorwerpen om ze sterker te maken. Hiervoor heb je ook kristallen scherven (shards) nodig. Je kunt deze kristallen verdienen door tegen andere trainers of wilde Dynamons te strijden.

Door het niveau van je Dynamons te verhogen, worden ze niet alleen sterker, maar kunnen je monsters ook nieuwe aanvals- en verdedigingstechnieken leren. Deze nieuwe actiekaarten worden dan aan hun verzameling gevechtskaarten toegevoegd.

Speel meer gratis online avonturen spelletjes zoals Dynamons 7

Als je ook de eerdere delen in de serie (opnieuw) wilt spelen, probeer dan Dynamons 5 en Dynamons 6. Of ga naar onze volledige verzameling avonturen spelletjes om nog meer leuke games te ontdekken!

Wie is de maker van Dynamons 7?

Dynamons 7 is gemaakt door Azerion Casual Games. 

Wanneer is Dynamons 7 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht in april 2024.