Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

2048 X2 Legends

2048 X2 Legends is een 2048-spel met vallende blokken. Schiet de gekleurde blokken in een van de vijf banen en blijf ze combineren om er een steeds hogere waarde van te maken.

Hoe speel je 2048 X2 Legends?

Werp de genummerde blokken in een van de vijf banen. Als twee identieke blokken elkaar raken, smelten ze samen tot een nieuw blok dat de eerdere waarden combineert.

Blokken kunnen verticaal of horizontaal worden samengevoegd. Als drie blokken elkaar raken, wordt de waarde verviervoudigd. Op deze manier kun je ook blokken uit een baan "trekken" als deze te vol dreigt te raken.

Je kunt zelfs blokken van meer dan 2048 maken. Bijvoorbeeld tot een blok van 4096, of zelfs een nog hogere waarde!

Spelbesturing

  • Beweeg de muis om te richten
  • Klik om het eerstvolgende blok weg te schieten

Speel spelletjes die lijken op 2048 X2 Legends

We hebben veel leuke variaties op het originele 2048 spel, die je kunt vinden op onze 2048 spelletjes pagina.

Je kunt ook veel andere puzzels met vierkante stenen vinden op onze pagina’s voor spelletjes met gekleurde blokken, en in onze verzameling online puzzelspellen.

Wie is de maker van 2048 X2 Legends?

2048 X2 Legends is gemaakt door Inlogic Software.

Wanneer werd 2048 X2 Legends voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 15 december 2023.