Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

AlienInvaders.io

Verover de stad in AlienInvaders.io!

Bestuur een enorme vliegende schotel met heel wat laadruimte in dit geweldige .io-spelletje. Jouw missie? Gebruik je trekstraal om alles in het zicht te stelen terwijl je het opneemt tegen andere vliegende schotels. Je begint met kleine voorwerpen zoals parkbankjes, maar naarmate je ruimteschip groter wordt kun je ook dingen als auto's en zelfs hele gebouwen pikken!

De buitenaardse crew die de meeste spullen binnen de tijd weet te stelen, wint elke spannende ronde. Als je vliegende schotel in rang stijgt, kun je zelfs de schepen van je tegenstander stelen!

Met de munten die je verdient, kun je verschillende vliegende schotels kopen om je interstellaire vijanden angst aan te jagen. Bekijk ook de extra missies. Probeer Solo of Battle voor wat extra uitdagingen.

Hoe speel je AlienInvaders.io?

AlienInvaders.io is een cool ruimtespelletje dat je middenin een aantal epische luchtgevechten om een stad plaatst. Jouw doel is alles wat los en vast zit te stelen. De vliegende schotel met de meeste gestolen spullen voor de klok op nul staat, heeft gewonnen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je schip te besturen.
  • KLIK MET LINKS om op de menuknoppen te drukken, voorwerpen te selecteren, en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier actiespelletjes om uit te proberen!

  1. Starblast.io
  2. Battle For the Galaxy
  3. Warin.Space

Wie is de maker?

AlienInvaders.io is gemaakt door Super Apps.