Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Angry Shark: Miami

Hij is stoer, hij is gemeen en hij heeft een opvliegend karakter! Zet je schrap voor een enorme vreetpartij in Angry Shark: Miami

Waarom is hij zo boos? We weten het niet zeker, maar waarschijnlijk omdat hij ontzettend hongerig is. O, en er zijn ook een paar agenten die hem proberen te doden! Sluit je aan bij de gigantische en nogal sacherijnige guppy terwijl hij een enorme hap uit The Magic City neemt in dit totaal geschifte hoofdstuk uit de populaire Angry Shark-serie. 

Hij vult zijn schijnbaar bodemloze maag met honderden vissen, een paar privévliegtuigen en ach, bijna alles dat zich binnen een afstand van 100 meter bevindt. Kijk alleen wel uit voor al die explosieve mijnen en politiehelikopters. Die zullen zijn eetlust echt verpesten! Lukt het jou om de haai te helpen de hele stad in zijn eigen persoonlijke buffet te veranderen voordat een paar vervelende mensen hem naar The Great Big Chum Bucket in the Sky sturen? 

Er zijn ook een heleboel prestaties die je kunt verdienen en aanvullende personages om te ontgrendelen. Kijk wat er gebeurt als de nog bozere vrienden van de haai zich bij hem aansluiten tijdens een vakantie in Florida!

Hoe speel je Angry Shark: Miami?

Je kunt echt je tanden in dit haaispelletje zetten! Werk samen met de Angry Shark terwijl hij alles in zicht opslokt tijdens zijn reis naar Miami. Hou zijn bloedmeter ook in de gaten. Als die leeg is, is het einde verhaal!

Spelbediening

Toetsenbord

  • DRUK OP PIJL-LINKS om achteruit te zwemmen. 
  • PIJL-RECHTS om vooruit te zwemmen. 
  • PIJL-OMHOOG om omhoog te zwemmen of uit het water te springen. 
  • PIJL-OMLAAG om te duiken of een vliegtuig uit de lucht te graaien. 
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om dingen te bijten.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige actiespelletjes? Klik dan op een paar van deze links!

  1. Angry Shark: Online
  2. Wormate.io
  3. Save the Girl
  4. Short Life

Wie is de maker?

Angry Shark: Miami is gemaakt door kiz10.com.