Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Aquapark Fun Loop

Aquapark Fun Loop is een idle game waarin je de eigenaar bent van een waterpark. In het begin is het eigenlijk gewoon een klein zwembadje met een glijbaan. Breid deze waterattractie uit en speel nieuwe bezoekers vrij.

Hoe speel je Aquapark Fun Loop?

Verdien geld en bouw een geweldig buitenbad. Bezoekers brengen geld in het laatje. Je krijgt telkens muntjes als ze van de glijbaan roetsjen en onder de paarse bogen door gaan. Als je rap klikt zullen de zwemmers sneller gaan, waardoor je per seconde meer geld verdient.

Als je genoeg muntjes hebt, kun je op de knoppen klikken om nieuwe bezoekers aan te trekken. Als je minstens drie zwemmers van hetzelfde type hebt, kun je ze samenvoegen om waardevollere personages vrij te spelen die per boog steeds meer geld opbrengen.

Speel steeds grotere glijbanen vrij met veel extra lussen en bogen, en renoveer uiteindelijk ook nog een aantal andere zwembaden.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel games die lijken op Aquapark Fun Loop

Als je dit spelletje leuk vind, neem dan ook eens een kijkje bij onze verzameling klikspelletjes en onze catalogus met idle games.

Ben je op zoek naar meer waterpark spelletjes? Probeer dan onze Uphill Rush spelletjes voor nog veel meer te gekke glijbaan-avonturen.

Wie is de maker van Aquapark Fun Loop?

Aquapark Fun Loop is gemaakt door Hihoy.

Wanneer werd Aquapark Fun Loop voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 15 december 2024.