Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Black Stallion Cabaret

Het Black Stallion Cabaret gaat op tour. Reis mee door een landschap vol gevaarlijke monsters die hun trein overweg talloze keren aanvallen. Kun jij de trein goed bewapenen in dit actie spelletje?

De monsters in dit trein spelletje houden zeker niet van acteurs en theaterkunst, want ze doen er alles aan om de trein van het Black Stallion Cabaret aan stukken te scheuren. Werk samen met de artiesten van het cabaret terwijl ze de trein, de passagiers en de vracht beschermen tegen een eindeloze horde monsters. De monteur en zijn collega's zullen je snel de kneepjes van het vak leren.

Hoe speel je Black Stallion Cabaret?

Trek met de trein over het spoor en probeer het volgende station te bereiken. Bij ieder station kunnen de artiesten optreden om geld te verdienen. Telkens als je op reis gaat kun je in het bordspel de gelijke voorwerpen samenvoegen om punten te sparen en je wapens te upgraden. Ook kun je de onderdelen van de trein verbeteren, nieuwe wapens en treinstellen vrijspelen, en de kostuums en acts van je artiesten verbeteren om meer geld te verdienen met je shows.

Pas op, want des te verder je komt, des te sterker de monster worden. Kun jij het eindstation bereiken zonder dat de leden van de cabaretgroep worden opgegeten?

Spelbesturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om voorwerpen samen te voegen, upgrades te kiezen, voorwerpen vrij te spelen, en meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze spannende online games:

  1. Conduct THIS
  2. Subway Surf
  3. Train
  4. Princess Steampunk

Wie is de maker van Black Stallion Cabaret?

Black Stallion Cabaret is ontwikkeld door Persona Games.