Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Body Race

Kun jij de doelen bereiken in Body Race? Je moet een heleboel junkfood zien te vermijden die je in elk level van dit racespelletje zullen proberen te verleiden.

Vermijd de hamburgers, hotdogs en ijscoupes terwijl je een reeks hindernisbanen tackelt. Richt je op gezonder eten zoals tomaten en broccoli. De springtouwen en loopbanden die over elk level verspreid zijn, helpen je ook om eventuele ongewenste kilo's weg te werken in dit 3D-platformspelletje dat gezonde voeding, lichaamsbeweging en een positief gevoel over je lichaam bevordert.

Hoe speel je Body Race?

Pas jij in de jurk of weet je het hart van de knapperd aan het einde van elk level te veroveren in dit online spelletje dat verschillende soorten schoonheid viert? Je moet vettige voedingsmiddelen vermijden terwijl je gezonde voedingsmiddelen pakt en traint terwijl je naar de finish racet waar de weegschaal op je wacht. Aan het einde van elk level moet je een ideaal gewicht hebben om door te kunnen naar het volgende level.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om naar links of rechts te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar coole online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Sweet Sixty
  2. Women Wrestling Fight Revolution
  3. Blob Giant 3D
  4. Queen Bee

Wie is de maker?

Body Race is gemaakt door Gismart.