Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Queen Bee

Heb jij het in je om het populairste meisje van de wereld te worden in Queen Bee? Ontdek het terwijl je dit waanzinnige online spelletje speelt.

Je moet schoenen, make-up en andere dingen verzamelen die je zullen helpen je populariteit te vergroten onder alle andere leerlingen op een middelbare school waar de mode heerst en vrijwel al het andere in het niets valt. Verdien vrienden in elk level van dit platformspelletje en misschien win je dan wel het hart van de jongen van je dromen. Kijk alleen uit voor studieboeken en andere dingen die je minder populair maken.

Hoe speel je Queen Bee?

Queen Bee is een eenvoudig simulatiespelletje waarin je de populairste leerling van een middelbare school moet worden. Verzamel verschillende items die je helpen je status te verbeteren.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om naar links en rechts te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze coole online spelletjes ook eens!

  1. Super Heels
  2. Hair Challenge Online
  3. Hipsters vs. Rockers
  4. K-Pop Adventure